Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen a szex duci lannyal?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Viraag1728 kérdése:

Milyen a szex duci lannyal?

Figyelt kérdés

Fiúk, tapasztalat!?

Enis duci vagyok amugy..és érdekel h egy ducibb lannyal milyen a szex..nem kell okoskodni..ki mit ért duci alatt..csak tapasztalatot mondjátok, hogy milyen a szex

2016. ápr. 27. 18:44
 1/10 Milkakerdez válasza:
Szia! Hát, sokkal másabb, de ha tetszik a lány akkor az is ugyon olyan jó...egy kicsit puhább a vagina talán, vagy puhább érzetet kelt.
2016. ápr. 27. 18:46
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a legjobb!!!
2016. ápr. 27. 18:47
 3/10 anonim ***** válasza:
Ezt mintha már megkérdezted volna vagy 15x.
2016. ápr. 27. 18:54
 4/10 A kérdező kommentje:
Valakivel kavarsz édes..
2016. ápr. 27. 18:56
 5/10 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretem ha egy csajon van mit fogni, sztem szexi és jó velük a szex bàr én csaj vagyok de biszex :)
2016. ápr. 27. 18:59
 6/10 anonim ***** válasza:
Kérdés, hogy milyen magasságot és hány kilót jelent a duci.
2016. ápr. 27. 19:47
 7/10 anonim ***** válasza:
Isteni! Nem kell félni, hogy durvább menet közben baj lesz és sokkal ügyesebbek orálnál!
2016. ápr. 27. 20:27
 8/10 anonim ***** válasza:
Nagyon jó. Veled milyen?:P
2016. ápr. 28. 06:47
 9/10 anonim ***** válasza:

Ha az átlagos ízlést vesszük, akkor nem arra izgul fel az ember fia, hogy "de jól néz ki ez a csaj", hanem apróbb ingerekre és menet közben is a látvány kiesik. Marad a szaglás, tapintás és a szavak.

Amúgy ha a fiúnak elég hosszú a farka (ugye amennyit a plusz kilók elvesznek...), egész sok póz és szög belefér az aktusba.

80kg fölött (ez magasságtól f.tlen) már lehet, hogy vigyázni kell, hogy ne a medence/szeméremcsonton üljön, vagy ha mellkasra támaszkodik, ne "fojtson" meg.

Plusz ha mondjuk szop... mármint orális szexnél simogatnád, néha nehezebb hozzáférni. Cserébe sokkal könnyebben elhiszed, hogy kibír téged, mint egy csörgő csontú lányka.

Hát, ilyen :)

20+/F

2016. ápr. 29. 01:53
 10/10 A kérdező kommentje:
Koszonom
2016. ápr. 30. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!