Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csökkenthetném a libidóm?
Figyelt kérdés
25 éves nő vagyok. Egyszerűen annyira kìvànom a szexet a nap minden percében csinàlnàm. Szedek fogamzàsgàtlót,de attól is csak egyre jobban kìvànom. Néha alig vàrom,hogy megjöjjön.
Mit tehetnék ellene?
Van valami gyógyszer rá ?
Nagyon zavaró már.
Komolyakat ,kössz!
Ja és ne küldjetek annyi privit!
2016. ápr. 27. 08:36
11/15 anonim válasza:
Tehát erőszakkal nem szabad a természet áldását rongálni.....
12/15 anonim válasza:
Nem is értem!
Hogy ment át a trágárságszűrön a kérdés!
Akartam egy hivatkozási cimet bemásolni. A trágárságszürő meggátolta.
Két szó szerepelt benne!
Google, libido csökkentő
13/15 anonim válasza:
Nimfomániás a nő vagy kamuzik.
14/15 anonim válasza:
Ez mért problèma?? Inkább egy Jó tulajdonság. Minden nő lehetne ilyen
15/15 anonim válasza:
Sehogy. Az első szex utáni év ilyen. Jobb lett volna, ha egy komolyabb kapcsolatban, vagy aktívabb pasival, veszíted el. De így is "beáll" majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!