Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon bántana a lelkiismeret ha más csajjal feküdnék le, nem a barátnőmmel? (aki sajnos külföldön van)
Gerinctelen féreg vagy ,remêlem megtudja a bnődés kidob majd!
Mivan szakìtani nem mersz előtte? A csaj jobbat érdemelne tőled!!!
Szakíts a barátnőddel. Utána azzal szexelsz akivel akarsz. De ne csald meg. Hidd el elmondhatatlanul rossz érzés lesz neki ha a háta mögött csinálod.
Ha meg tényleg szereted akkor várj rá és még ha nehezen is de bírd ki szex nélkül míg nem tudtok találkozni.
De nem akarok neked okoskodni. Dönts a legjobb belátásod szerint.
21L
Ha igazán szereted(néd), akkor megvárod Őt, vagy megpróbálsz elutazni hozzá, és akkor élvezhetitek egymást.
Ha meg megcsalod, akkor nekem is az a véleményem, hogy egy gerinctelen alak vagy. Neked hogy esne, ha el kellene utaznod messzire, abban a tudatban élsz, hogy van egy szerető partnered, közben meg az a "nagy szerelmed" a hátad mögött dug fűvel-fával... Gondolkodjál már kicsit.... Az, hogy ez megfordult a fejedben, és KOMOLYAN elgondolkoztál rajta azt jelenti, hogy neked a testi kielégülés többet jelent mint a szerelmed ("")..... Sztem azon gondolkodjál, hogy így megéri-e folytatni, h 1 évben 4szer látod a párodat.... szerintem ennek túl sok értelme nincs
"egy évben 4 szer találkozni és szexelni barátnőmmel?"
Ez nem kapcsolat hanem egy vicc. Keress közelebbit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!