Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Benne lennétek ilyen kalandban? Ti mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Van egy srác,akit kb 2 hónapja ismertem meg. Sokat beszélgettünk azóta,randiztunk 2x is.Jófej,rendes,normális és iszonyúan bejön és vonzódok hozzá. De van egy kis gond.. nem tette még túl magát a volt barátnőjén ezért nem akar belemenni még komoly kapcsolatba és nyáron megy ki németbe pár hónapra dolgozni. Viszont nagyon kívánjuk egymást és beszélgettünk ilyen dolgokról,de nem tudom,hogy lefeküdjek-e vele,mert eddig még nem volt egyéjszakás kapcsolatom és nem is vagyok ezeknek a híve. Eddig csak a volt barátommal feküdtem le(de már fél éve,hogy szakítottunk) és hát már jó lenne valakivel. Ha nem megyek bele félek,hogy elszalasztok egy ilyen pasit,de ha belemegyek könnyűvérűnek fog tartani. Ti mit tennétek a helyemben? Volt már hasonló szitutok? 20/L2016. ápr. 26. 22:00
1/3 anonim válasza:
Azt döntsd el, hogy te mit szeretnél ebből kihozni. Nem biztos, hogy pár hónap megszakítással érdemes kezdeni. Szerintem feküdj le vele és ha hazajött kezdjétek újra.
2/3 anonim válasza:
Én meg mindig olyan megalázónak éreztem az ilyen szitukat.
Szóval nem tette még túl rajta magát, de azért megdugna, mi?
Semmi elkötelezettség.
Hát, ha akarsz vele szexelni, tedd meg, de én nem hinném, hogy ennek van bármi jövője.
Ha igazán tetszenél neki, nem jönne ilyen ócska dumával. A fiúk mindig ezzel jönnek, ha nem akarnak komoly kapcsolatot.
3/3 anonim válasza:
A leìràsod alapjàn ő csak dugni akar. Ha neked is belefèr hogy csak szex lesz, akkor èn nem ìtèlem el. Kèt felnőtt ember vàgyik egymàsra....
Neked kell magadban tisztàzni hogy mit vàrsz ettől a pasitòl ès hogy vàllalhatò-e szàmodra, hogy lefekszetek, de nem jàrtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!