Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez soknak szamit?
Figyelt kérdés
most 20 eves vagyok es idaig 6 olyan ferfi volt, akivel lefekudtem, az elso 15 evesen tortent
ebbol 5 komolyabbnak mondhato kapcsolat es 1 darab egy ejszakas volt
Ez ennyi ido alatt es ennyi idosen soknak szamit?
2016. ápr. 24. 10:09
1/6 anonim válasza:
Ez nézőpont kérdése :)
Biztosan kapsz kapsz többféle választ erre ,és hideget meleget :)
Ezt neked kell érezni:) Elszámolással magadnak tartozol csak :)
De viszonyításképp az én adataim
42 éves vagyok :)
17 évesen veszítettem el :)
és kettő férfi :)
2/6 anonim válasza:
Ez tök mindegy szerintem senkinek sem tartozol elszámolással!:) Ha 5 komoly kapcsolat volt az természetes. Egy éjszakás kalandja meg mindenkinek volt már szerintem!:)
Én 24 éves vagyok, 3 pasival voltam 2 komoly 1 egy éjszakás
17 évesen vesztettem el.
3/6 anonim válasza:
Ez átlagosan évi 1 pasi, a legtöbb csaj akit tudok 1 évig se tud megtartani egy pasit, fél év- 3 havonta váltogatja szóval semmi baj nincs ezzel.
4/6 anonim válasza:
Ha szexpartnert keresel,írj :-) 25/F
5/6 Deflohelp válasza:
Egy valami biztosan látszik. Még nem sikerült rátalálnod az igazira.
6/6 anonim válasza:
Egyet értek #3-vel, bár szerintem ez sok. Ne ez legyen a téma az első randin (amúgy is mekkora paraszt az aki ilyet kérdez amikor először találkozik a lánnyal)?! Ha már kedvel a pasi és megkerdezi, nem hazudnék... De te tudod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!