Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak szexre kellek a férfiaknak?
Ebben az esetben ne keresd magadban a hibat. Csupan neked is csak olyan b*romarcuakhoz volt szerencsed,akik szoknyapecerek voltak es nem akartak mast toled csak szexet.Mivel ezt nem kaptak meg ezert szamukra kar volt vesztegetni az idot,mikor annyi mas r ibit megkaphatnak csak ugy egyrol a kettore.
A koromhoz kepest en is komolyabb,visszafogottabb egyeniseg vagyok es nalam az erzesek fontosabbak egy ismerkedes alatt mint az osztonok,ezert is termszesetes,hogy en sem adom konnyen magam.En nem zavartatom magam,ha emiatt arrebb allnak,majd jon valaki aki nem csak egy lyukkent fog ram tekinteni amibe urithet,hanem ertekelni fogja az egesz lenyem.
19L
Köszi mindenkinek aki eddig válaszolt.
4-es: nagyon tetszett az utolsó mondatod! :D kivánom, hogy megtaláld azt a fiút minél hamarabb aki téged fog értékelni saját magadért mert értékes lány vagy :)
5-ös: ha ismerkedés után egyből lefeküdnék a pasikkal akkor ribi lennék de mint írtam én nem hagyom magam mindenkinek aki engem akar.. nem csak egyéjszakás kalandokra vágyom
6-os: általában várok és nem szoktam úgy szexelni valakivel, hogy nem a pasim az illető..
Koszonom,viszont kivanom neked,kedves kerdezo!:)
(4-es voltam)
Hát vagy véletlenül ilyeneket fogtál ki vagy van egy olyan ribis tulajdonságod amit még magad se veszel észre de a pasik igen és ebből azt szűrik le hogy ribi vagy.
Nincs pl plázacicás beütésed?vagy túl sok fiúval tartod naponta a kapcsolatot?vagy nem viselkedsz úgy a fiú haverjaiddal mint a pasijaiddal? Több most nem jut eszembe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!