Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti milyen gyakran csináljátok ezt így?
1. Milyen gyakran szexeltek?
2. Mióta vagytok együtt?
3. Egy 2 és fél éves kapcsolatban milyen rendszerességű szex a normálisnak mondható?
Lassan 3 eve vagyunk egyutt és heti 3-4 vagy 5 alkalommal:)
Ennyi szerintem normalis:)
20/L
Az jó.
Nekem a párom sokat dolgozik és fáradt, és örülök, ha 2 hetente 1 alkalom van...
Hogyan beszéljem ezt meg vele? Csak mert én igényelném a minimum heti 3 alkalmat.
Sajnos sok munka mellett csak heti 2-3 szokott lenni.
Szabad hétvégéken, nyaraláskor mikor nem vagyunk fáradtak, napi 2 is meg van.
8 éve.
5 éve vagyunk együtt. Egyetemre járok, másik városban, szóval átlagosan 2 hetente 1-2 napot tudunk találkozni. Akkor 1-6 menet, kedvtől és fáradtságtól függően.
Normálisnak szerintem akárhány év után az mondható, ami kielégíti a feleket. Tedd szóvá valami szexi és perverz módon. Pl. felveszel valami szexi fehérneműt, a falhoz nyomod és határozottan közlöd vele, hogy kívánod, közben pedig nyúlt a péniszéért. Erre csak nem mond nemet! :D
ne haragudj, h felvetem ezt a kényes témát, de nem tudom elképzelni, h egy életerős felnőtt férfinak/nek :D kéthetente kelljen csak szex. Vagy egészségügyi baj van ott, vagy más vki, nem?
hány évesek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!