Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rám élvezett a pasi majd azzal a lendülettel visszarakta a farkát. Jól tettem hogy elmentem esemény utáni tablettaert?
jól! + menjél el nemibeteg szürésre is...
mert aki ilyen okos volt az máshol is ezt tette...
A körülményekről mesélnél kicsit?
Nem kritizálni akarlak, hanem én magam kíváncsi vagyok a többi lány aki esetleg olvassa, pedig tanulhatna belőle, hogy pl. hol vagy hogy kerüljék el az ilyen hülyéket stb...
Én pl. egy éjszakás kalandnál is értelmes, igényes párt választok, akivel előtte ismerkedünk kicsit stb... a gumi az alap már a betegségek miatt is.
24/F
Ja és attól még senki sem ribi szerintem, hogy belemegy futókalandokba!! A szex a kölcsönös örömszerzésről szól. Egy igazi férfi sosem nevezi ribinek azt a nőt másnap, akit előző este "becserkészett" , meghódított. Mindenkinek vannak igényei, ez egy ilyen élet.
Eddig nem csinált ilyet, most először fordult elő. Nem tulajdonított nagy jelentőséget neki, mivel már elelvezett és csak utána rakta vissza...
Csak én voltam beparazva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!