Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sokat szexelek, az látszódni fog a puncimon?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 20. 12:04
11/16 anonim válasza:
10:
Szóval a babapunci is megereszkedik és az évtizedek múlásával elkezdenek belőle kilógni a szeméremajkak?
12/16 anonim válasza:
Megerszekedni megerszkedik, sőt ha szült akkor még itt-ott göröngyössé is válik de azért nem lesz kutyafülű, viszont nem is lesz már klasszik
13/16 anonim válasza:
#11:
Pontosan, mint ahogy a felkar alsó részén, a nyaknál, az arcon és még egy csomó helyen a testen. A kötőszövetek a korral lágyulnak, megnyúlnak, a zsírpárnák átalakulnak; de ennek semmi köze a használathoz.
14/16 anonim válasza:
Szerintem igen.
Ott van little caprice új filmjei. Egy szőlőszemet bele tudnál dobni már alapállapotban a puncijába, ha csak szétteszi a lábát és semmit se csinál, olyan tág.
A régi filmjeiben semmi ilyesmi nem volt.
15/16 anonim válasza:
6 os te nagyon hülye vagy!! A punci knézete nem attól függ h mennyit szexelsz.nekem is saláta puncim van 21 éves vagyok és 1 azaz 1 pasival voltam csak.és még mikor szűz voltam akkor is pont ugyan így nézett ki mint most!!
16/16 anonim válasza:
Ezt magyaráztam a 14-ben, de mindegy... hogy látszódhat, de ahhoz nagyon extrém megterhelés kell.
És igen, van plasztikai műtét is rá, szóval nem városi legenda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!