Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ízű egy fiú spermája?
Egyrészt ez elég ribizlisen hangzott így 17 évesen...
Másrészt meg pasifüggő. Lehet édeskés, keserű, enyhén sós, étrendtől is függ.
18L
barátnőmtől mikor ezt megkérdeztem, azt mondta hogy sós édes keserű egyben. nem tudom hogy jön ez ki, de hiszek neki. sok csaj undorodik a spermától de ő egyáltalán nem. mikor vittem be reggelit neki és előtte szexeltünk mint ettünk akkor már volt olyan hogy spermás volt a keze és úgy evett.
hülyén hangzik, tudom, meg talán undorítóan is, de nem az. egyszerűen csak azt mondta, ha már a szája is spermás (általában ott megyek el) belülről, akkor tökmindegy. ilyen téren igaza van bár engem mint pasit ez már annyira nem vonz, inkább ellenkezőleg, (azért kicsit gusztustalan a zsemle, amikor látszik rajta hogy megnedvesíti az ondóváladék) de ez is ő, szóval ha ez neki jó, akkor legyen.
bár hogy minek égetem itt a barátnőm, azt nem tudom, de szerencsére anonim oldal, szóval tökmindegy. de egy a lényeg a barátnőm mint látszik kifejezetten szereti a spermám.
de biztos van sperma és sperma között is olyannyi különbség hogy lehet ez még ízlik is neki, másét már alig várná hogy lenyelje vagy kiköpje, mert hogy oly borzasztó. sok ilyet hallottam már a női ismerőseimtől, tőle nem mert azért nem érdekel hogy az exe (akivel csak orál volt, mert szűz volt mikor összejöttünk), milyen volt vagy hogy volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!