Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért vonzódom ennyire a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vonzódom ennyire a román pasikhoz?

Figyelt kérdés

Nem az erdélyi magyarokra gondolok, hanem a tipikus, mondjuk bukaresti románokhoz. Mostanában sokat járok ki, és teljesen oda meg vissza vagyok, annyi jó pasit látok. Egyszerűen megveszek értük :D

de az egész országot, a nyelvet, mindent szeretek. Ez normális? Vagy már beteges?:D

18L

2016. ápr. 19. 22:36
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
Nekem is tetszenek, nincs ebbe semmi gáz :))
2016. ápr. 20. 00:28
 12/25 anonim ***** válasza:

alacsonyak, fekete haj, bibircsókos száj/orr

undorítóak

2016. ápr. 20. 00:30
 13/25 A kérdező kommentje:

[link]

Aha, szerintem is :D

2016. ápr. 20. 00:38
 14/25 anonim ***** válasza:

#13 -as nem veszed eszre milyen lo pofalya van > hol a szemuveged

vagytisztitsd mar meg > hatarozottan undorito pofa

2016. ápr. 20. 00:57
 15/25 anonim ***** válasza:
most ebben mi a jó??? szőrös, barna, tök átlag XD
2016. ápr. 20. 01:07
 16/25 anonim ***** válasza:

ez hogy néz ki :DDD

szerintem a kérdező egy román fiú, és most magát linkelte be :DDD

2016. ápr. 20. 01:22
 17/25 anonim ***** válasza:

Egyszerűen csak szép példányokat találsz úgymond. :D Nincs ezzel semmi baj, ismerek aki meg pl a németekért, vagy az olaszokért van oda. :D A magyarok viszont nem fogják díjazni hogy csíped a román dolgokat, mert van egy alap magyar-román viszály, szóval erre készülj fel. Én pl az orosz kultúrát, nyelvet, zenét tartom szépnek, de nem hangoztatom, mert amilyenek az emberek simán lekomcsiznak. Bár orosz pasival mondjuk nem járnék. :D

Egyszerűen csak tegyél ahogy neked jó, csak legyél körültekintő, mert sajnos a románok sem feltétlenül állnak jól a magyarokhoz. Bár gondolom ezt te is tudod. :D

2016. ápr. 20. 01:26
 18/25 anonim ***** válasza:
69%
Úristen, gyakoris fiúcskák :DD Összetennétek a két kezeteket, ha úgy nézhetnétek ki, mint a képen az a pasi ;) :DD
2016. ápr. 20. 08:07
 19/25 anonim ***** válasza:

előző XD

mekkora egy ízlésficamod van, az a pasi tök átlag, kb mindenki így néz ki, barna, szőrös, semmilyen, kék szeme sincs

2016. ápr. 20. 10:12
 20/25 A kérdező kommentje:

Azért az mennyire vicces, hogy ha szó esik arról, hogy egy csajnak csak a kigyúrt, gazdag, tetkós, mittudoménmilyen pasik jönnek be, akkor hisztiztek, hogy "bezzeg az átlagos pasikat lenézitek"

Na most itt egy (szerintetek) átlagos, és ez már ízlésficam. Ti fogyatékosak vagytok :DD

És igen, örülnétek, ha így nézhetnétek ki.

2016. ápr. 20. 11:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!