Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzódom ennyire a román pasikhoz?
Nem az erdélyi magyarokra gondolok, hanem a tipikus, mondjuk bukaresti románokhoz. Mostanában sokat járok ki, és teljesen oda meg vissza vagyok, annyi jó pasit látok. Egyszerűen megveszek értük :D
de az egész országot, a nyelvet, mindent szeretek. Ez normális? Vagy már beteges?:D
18L
alacsonyak, fekete haj, bibircsókos száj/orr
undorítóak
#13 -as nem veszed eszre milyen lo pofalya van > hol a szemuveged
vagytisztitsd mar meg > hatarozottan undorito pofa
ez hogy néz ki :DDD
szerintem a kérdező egy román fiú, és most magát linkelte be :DDD
Egyszerűen csak szép példányokat találsz úgymond. :D Nincs ezzel semmi baj, ismerek aki meg pl a németekért, vagy az olaszokért van oda. :D A magyarok viszont nem fogják díjazni hogy csíped a román dolgokat, mert van egy alap magyar-román viszály, szóval erre készülj fel. Én pl az orosz kultúrát, nyelvet, zenét tartom szépnek, de nem hangoztatom, mert amilyenek az emberek simán lekomcsiznak. Bár orosz pasival mondjuk nem járnék. :D
Egyszerűen csak tegyél ahogy neked jó, csak legyél körültekintő, mert sajnos a románok sem feltétlenül állnak jól a magyarokhoz. Bár gondolom ezt te is tudod. :D
előző XD
mekkora egy ízlésficamod van, az a pasi tök átlag, kb mindenki így néz ki, barna, szőrös, semmilyen, kék szeme sincs
Azért az mennyire vicces, hogy ha szó esik arról, hogy egy csajnak csak a kigyúrt, gazdag, tetkós, mittudoménmilyen pasik jönnek be, akkor hisztiztek, hogy "bezzeg az átlagos pasikat lenézitek"
Na most itt egy (szerintetek) átlagos, és ez már ízlésficam. Ti fogyatékosak vagytok :DD
És igen, örülnétek, ha így nézhetnétek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!