Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mindenképpen igaz, hogy aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenképpen igaz, hogy aki duci, annak nem lehet szép arca?

Figyelt kérdés

Mindig úgy gondoltam, hogy annak ellenére hogy van némi feleslegem, szép arcom van. Nem gondoltam, hogy a testalkatom alapból kizárja, hogy szép legyek. Pedig ma megkaptam ezt az exemtől. Azt mondta, csak sajnált és megkedvelt, de nem szeretett és nem is vonzódott hozzám, mert dagi vagyok és emiatt még az arcom sem szép. És nem ő az egyetlen, aki szerint a duciság kizárja az arc szépségét. Ez szerintetek is így van? Olyan elszomorító, pedig szerintem tényleg nem vagyok csúnya...

18L

2016. ápr. 19. 17:48
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A duciknak àltalàban szebb az arcuk,mint a vékonyaknak,persze csak akkor ha nincs tokàjuk.
2016. ápr. 19. 17:54
 2/10 anonim ***** válasza:
2 telt barátnőm volt, mindkettőnek szép arca volt. A 2 között nincs semmi összefüggés. Ha véleményt akarsz, tölts fel egy képet.
2016. ápr. 19. 18:15
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Sok ducibb lányt ismerek, akiknek elég szép az arcuk.

Többnyire az enyémet is szépnek mondják, és szerintem sincs gond az arcommal.

2016. ápr. 19. 18:27
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is ha nem is nagy arányú általánosítással, de mondhatom, hogy mondjuk 60-40%-ban a duci lányoknak még szebb is az arcuk mint az átlagos vagy vékonyabbaknak ...
2016. ápr. 19. 19:51
 5/10 anonim ***** válasza:
Véleményem szerint is a ducibb nőknek szebb az arcuk főleg pl egy negyvenes ducibbnak mert fele annyira nem ráncosak általában de fiatalon is lehet szép egy duci nőnek az arca . Az én véleményem kb 70% ba utal arra hogy ducibb nőknek szebb az arcuk
2016. ápr. 19. 22:25
 6/10 A kérdező kommentje:
Esetleg lenne kedve valamelyikőtöknek véleményt mondani?
2016. ápr. 20. 16:49
 7/10 anonim ***** válasza:
Igen. Küldj képet üzenetben.
2016. ápr. 20. 17:41
 8/10 anonim ***** válasza:
Szia, nagyon szívesen mondok, amúgy a kettő nincs összefüggésben:)
2016. ápr. 25. 15:06
 9/10 anonim ***** válasza:

Google a barátod

[link]

2016. máj. 6. 10:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Vannak szebb arcú ducibb hölgyek. De aki alapból nem vonzódik a testalkatúkhoz azt nem fogja az arc érdekelni.
2016. máj. 14. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!