Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ettől tényleg izgalmasabbá válik egy nő?
Figyelt kérdés
Annyiszor lehet azt hallani, hogy a férfiak szeretik ha van tartás egy nőben és csak sokára adja oda magát és ezáltal izgalmassá válik, hogy "kéreti" magát. Tényleg így van?2016. ápr. 19. 10:15
1/8 anonim válasza:
Bizonyos keretek között..de 10/9 nő nem érzi hol a határ és csak elveszi a pasi kedvét! 21/f
2/8 anonim válasza:
Az hogy nehezen adja magát valaki attól még eshet jól vagy rosszul.
Ha látom a szemeiben hogy bejövök neki és nem igazán ismerkedik más férfiakkal ellenben nehezen adja magát, sőt húzza az agyam az kifejezetten jól esik.
Minden más nem.
3/8 anonim válasza:
Hát a második randiig hajlandó vagyok várni a szexel, de ha tovább játssza magát, akkor megy a levesbe :-P
5/8 anonim válasza:
Az nagyon jó, ha órákig kell talpat nyalni, órákig kéreti magát majd minden nap. Csak az a baj, hogy a hülye marad vele így pár hétnél tovább...
6/8 anonim válasza:
Nem feltétlen hogy olyan jó ha sokáig kéreti magát..m
7/8 anonim válasza:
Utálom az efféle színjátékot. Felnőttek vagyunk, kell a szex. Én 31 évesen kb max. a 3. randiig várok. Ha addig nincs rá mindkettőnknek késztetése, nem egymást keressük és nincs értelme folytatni.
8/8 anonim válasza:
Ja, és a páromat egy buliban ismertem meg, egyből volt szex pár óra ismeretség után, 3 éve együtt vagyunk. Nem ezen múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!