Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 20 év körüli lányok bejön...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 év körüli lányok bejön nektek ha idösebb 30+ pasi akar megdugni titeket?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 18. 20:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem is bejönnek a 30+os pasik. Nekem volt is és szerettem vele lenni.Bár most nem biztos,hogy komoly kapcsolatban is bevállalnám ez személyiségfüggő,meg kettőnk megegyezése.De van bennük valami extra.A nevem ellenére lány vagyok,mielőtt valaki megkérdezi!!!
2016. ápr. 19. 15:15
 12/14 anonim ***** válasza:
Imadnam! Sok idosebb pasival csinaltam mar, ok a gyengeim... 19/l
2016. ápr. 20. 08:41
 13/14 anonim ***** válasza:
81%

Nos én 24 vagyok, de egy pasi 30 fölött nem azért jönne be mert 30 fölött van, hanem úgy egyáltalán kellene megfogjon

OFF:

Annyira ciki, ha ma már egy 10-15 év korkülönbséggel létező kapcsolat teljesen megbotránkoztató, az egyik fél túl öreg a másik meg fiatal. Régebbeb ez teljesen elfogadott volt. Persze nem mondom h minden időkorban megfelelő, de felnőtt embereknél ez sztem nem sok

2016. ápr. 20. 20:37
 14/14 anonim válasza:
100%
Én 24 vagyok a vőlegényem 34.A válaszom: nem,nem jön be ha egy 30+os meg akar dugni,viszont 3 éve együtt élni,szeretetben és szerelmeskedni,na az bejött.
2016. ápr. 29. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!