Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan izgatnátok fel a pasitok, ha hagyná magát kikötözni? (:
Fhú...Hát én a popómat vetném be elsősorban, mert azt nagyon szereti. Mindenhova hozzádörgölném szép lassan, közben magamat is izgatnám, de úgy, hogy lássa, esetleg hallja, ahogy cuppog az ujjam a puncimban, mert attól is készen van. Arra kifejezetten ügyelnék, hogy csak minimálisan, leheletnyit érintsem a farkát, hogy fel akarjon robbanni. Enyhén harapdálnám vagy nyalogatnám a nyakát és mindenhol a testét. Aztán eléállnék vagy ülnék, hogy lásson és megujjaznám a popsimat, mert azt is nagyon szereti. Valószínűleg állna neki, mint a cövek, szóval ezután beleülnék a farkába és megdugnám magam a farkával, ha nagyon a kedvében akarok járni, akkor popóval vagy pedig leszopnám, olyan jól, ahogy szoktam.
24l
*szóval ezután beleülnék a farkába és megdugnám magam a farkával,
akarom mondani, beleülnék a farkába és meglovagolnám...:D
6: Ha már olvastál máskor is, nyilván tudod, hogy egy idő óta nem ismétlem magam feleslegesen, éppen ezért összegyűjtöttem az eddigi válaszaimból egy csokrot. :)
Bár ezt is nemsokára továbbfejlesztem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!