Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell kiszívni egy csaj nyakát, mellkasát stb? És ez fáj?
Én valahogy elképzelhetetlennek tartom hogy a sima szivogatástól lesz olyan lila folt.
Biztos van valami trükkje.
Leírnátok hogy ti hogy csináljátok.
Meg ha megy valami olyan helyre ahol sok a fiú akkor ezzel megtudom jelölni hogy foglalt és mégcsak ne is közeledjenek felé :D
És ez a dolog fáj?
Exem sose csinálta ezt nekem,én se neki. Csak egyszer annyira megdolgozta szájjal valahogy a farkam hogy másnapra véraláfutásos lett. Úgy nézett ki mint mikor kiszivogatták volna valakinek pl a mellkasát.
Nagyon proli cucc, ne csináld...
Én mindig kiröhögöm az ilyen 16 éves kis k rvákat, amikor jönnek a lila nyakukkal.
minimálisan fáj, de engem nagyon beindit lányként. De a barátnőim nem szeretik ha kiszivja nekik a párjuk. pl a párom se szereti ha én szivom ki neki, de fordítva imádja csinálni
Alapjáraton a nyak és a mell a legérzékenyebb nekem. szívni kell és egyre erősebben, szóval fokozni kell. Rá kell cuppanni. Kb olyan mintha cumisüvegből szívnál. :)
Szívni kell, méghozzá "ki" irányba.
Esetlegesen próbálhatod fújni, de javasoltabb a szívás. A kiszívás.
Remélem segítettem!!!!! ;) ;) ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!