Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/17 anonim válasza:
strandon, eg azért szeretem ha megnéznek...
12/17 anonim válasza:
Általában nem használok vakut,vagy automatára állítom.
14/17 anonim válasza:
Nyáron,ha jó idő van és olyan a kedvem,gyakran előfordul.L.
15/17 anonim válasza:
ilyenkor már amikor jó idő van rendszeresen.
16/17 anonim válasza:
Tudtommal én még sose villantottam. Vagyis direkt soha.
17/17 anonim válasza:
Velem sokszor elő fordult akár anno suliban vagy pl nyáron strandon, ott is, nyáron melohoz van egy enyhén szakadt bővebb fazonú farmer rövid nadrágom, nyáron boxer alsó nélkül vagyok, lett rajta két újabb szakadás egyik elöl másik hátul a fenekemnél, ezeket is úgy vettem észre pl a fenekemnél 3cm szakadás le hajoltam ki villant a seg lyukam haverom szolt rám te szellőztetsz pont ott van ki szakadva, a lyukamnál, a másik az pedig elöl, kb 5 forint nagyságú lyuk, az nap meló után buszon vettem az én észre hogy a ki lóg a fityma, meg igazítottam, többször elő fordult ki villant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!