Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért terjednek manapság ezek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért terjednek manapság ezek az úgynevezett "férfijogi mozgalmak? "

Figyelt kérdés

Angol nyelvű oldalakon futok bele ilyen "Men's Rights Movement" szószerint fordítva kb. "férfijogi mozgalom" írásokba.

Annó a nőket teljesen elnyomták pl. semmilyen életpálya nem állt rendelkezésükre a gyerekszülésen, háztartási munkán kívül, de ezek a férfijogi oldalak szinte semmi másról nem szólnak, minthogy egy csapat pasi dühöng, hogy a nők nem akarnak lefeküdni velük, és kevesebb jog kéne a nőknek, hogy engedékenyebbek legyenek a pasik felé.

Mit gondoltok erről?

2016. ápr. 16. 22:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%
Az ilyenekkel nem érdemes foglalkozni
2016. ápr. 16. 22:23
 2/11 anonim ***** válasza:
87%
ez nem valami poén? :D
2016. ápr. 16. 22:26
 3/11 A kérdező kommentje:

"Ez nem valami poén"

Sajnos nem:

[link]

2016. ápr. 16. 22:28
 4/11 anonim ***** válasza:
szerintem csak húzzák a sok agyhalott femináci agyát
2016. ápr. 16. 22:30
 5/11 anonim ***** válasza:
30%

Nem igazán értem az összefüggést. Ha egy nőnek kevesebb joga lenne, mint egy férfinek, akkor engedékenyebb lenne, és lefeküdne minden pasival, aki kéri?

Amikor még a nőknek nem voltak jogaik, akkor még annyira sem voltak engedékenyek, mint ma. Őrizgették a szüzességüket a leendő férjüknek, aztán a nászéjszakán szexeltek. Legtöbben kényszerből. Az a férfi meg, aki nem volt partiképes, járt a nyilvánosházakba.

2016. ápr. 16. 23:20
 6/11 anonim ***** válasza:
47%
Én a "Férfihang"-ot szoktam olvasgatni. Az az oka, hogy manapság már a nők sok férfit nem vesznek emberszámba és lassan már brutális, amit csinálnak.Éppen ideje már, hogy legyen egy "ellenerő!"
2016. ápr. 16. 23:45
 7/11 anonim ***** válasza:
65%
#6-os, azon kívül, hogy nem fekszenek le azzal, aki nem tetszik nekik (nem jóképű, nem magas, nem gazdag), azon kívül téged milyen sérelem ért a nők részéről? És az elszenvedett sérelmeket hogyan lehetne jogi útra terelni? Igazából milyen jogokat követelnek a férfiak?
2016. ápr. 16. 23:57
 8/11 anonim ***** válasza:
72%

"nem jóképű, nem magas, nem gazdag"

hajaj balfax riadóóóóóó

2016. ápr. 17. 00:09
 9/11 anonim ***** válasza:
Csak idéztem a gyks panaszokból :)
2016. ápr. 17. 00:30
 10/11 anonim ***** válasza:

Miért nem kell komolyan venni nyomorultak?

Perszhe ha a sok hülye pi***a rinyál arra mindenki ugrik.

2016. ápr. 17. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!