Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ilyenkor már bajok vannak velem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor már bajok vannak velem?

Figyelt kérdés
Ha meglátok egy csajt az utcán és szembe jön akkor nézem milyen szép szemei vannak. De ha másképp van és látom a popsiját akkor "természetesen" azt is megnézem viszont közben arra gondolok, milyen jó lenne megölelni és hasonlók. Semmi szex vagy ilyesmi nem jön be olyankor. Lehet, hogy túl szeretethiányos lettem?
2016. ápr. 14. 22:20
 1/7 anonim ***** válasza:

Inkább túl sok időd van:D

én nem vonnék le ilyesmiből semmilyen következtetést, szép a szeme, szép a feneke, és még vonzó is... hát na, kb ennyi

2016. ápr. 14. 23:03
 2/7 anonim ***** válasza:
igen
2016. ápr. 14. 23:17
 3/7 A kérdező kommentje:
Rám bármit lehet mondani, de hogy időm sok van... na ez az egy kizárt.
2016. ápr. 14. 23:26
 4/7 anonim ***** válasza:
nem tudom, mi van veled, én csak arra tudok olyankor gondolni, hogy megdugjam! :)
2016. ápr. 15. 12:03
 5/7 anonim ***** válasza:

Inkább ott van a baj, hogy ha az emberben megfogalmazódik, hogy véletlenül nem a szexre gondol, azt már bajnak tekintik:D

És akkor mi van, ha nem a szexre gondolsz? miért zavar ez?:D

2016. ápr. 15. 14:00
 6/7 A kérdező kommentje:

Látod mit írt a 4-es. 90%-ban ez a hozzáállás. Szóval akkor én vagyok a fekete bárány? :P

Most nem azt mondom, hogy nem kívánom a szexet. Csak nem így :D

2016. ápr. 15. 20:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Feketebárány, feketebárány... inkább örülj, hogy nem vagy olyan birka, mint a 90%:D
2016. ápr. 15. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!