Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, a kék szem szebb vagy a barna?
Nekem kék szemem van, és fiúknál szerintem az is a szebb, lányoknál viszont mindig a barna fog meg.
Viszont azt vettem észre, hogy a lányoknak is a barna szem tetszik inkább.
Volt már szőke-kékszemű és sötétbarna hajú-barna szemű pasim is.Mindkettő jól tud kinézni:)
Szerintem nincs olyan,akinek CSAK a kék vagy CSAK a barna jönne be.Képzeld el,hogy odamész buliban egy lányhoz,mert nagyon bejön,aztán meglátod,hogy barna szemei vannak,mikor te mondjuk kék párti vagy...akkor már nemis jön be vagy mi?:D
A kék és a barna szem is nagyon szép tud lenni,lányon is,fiún is,az más kérdés,hogy ki mit preferál,de ez huszadlagos szempont a társkeresésben.
20L
Félreértettetek, egyáltalán nem nézek semmi ilyesmit. Aki megfog, megfog, aki nem, az nem.
Viszont olyan lányok, akik nagyon-nagyon tetszenek, mind kivétel nélkül barnaszeműek, sok nagyon szép lányt láttam nagyon szép kék szemekkel, csak egyszerűen nincs a tekintetükben olyan nemistudom minek mondjam.
Nem az van, hogyha egy csaj tetszik és észreveszem, hogy mondjuk kék a szeme, akkor nem jön már be, ez hülyeség (bár ismerek olyan csajt, aki azért küldött el pasit, aki különben bejött neki, mert nem szőke), hanem az, hogy alapból nem fog annyira tetszeni.
Mondom, azért is érdekes, mert fiún meg szerintem a kék szem szép, ebben az is szerepet játszhat, hogy én is kékszemű vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!