Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket beindít ha egy fiú feszülős futónadrágban van? Mit gondoltok amikor egy sportos srácot megláttok h ilyen cuccban fut?
9: a kosarasok is járnak futni edzeni szerinted tréningnaciban nyomják? Az kocogásra még belefér, de komolyabb sport teljesítményre nem alkalmas.
Vicces, egy csaj ismerősöm egyik nap megjegyezte h ez neki mennyire bejön, azért is tettem fel a kérdést, de akkor ezekszerint át kell értékelnem a dolgokat... persze nem mintha ezután másban fogok futni de nem fogom várni az elismerő pillantásokat a futópályán :D meg valszeg barátnőm előtt se fogok így mutatkozni...
Ennyi buta embert egy rakason!
Csupan egy sport kellekrol van szo amiben kenyelmesebb a sport!
Mivel bo logos szharokban es oltonyben nem lehet sportolni , csak hogy egy ferfi mindenteren ferfi maradjon nem hinnem hogy minden bringas es futo meleg lenne! Es ok tulajdonkeppen leszharjak a masok velemenyet csak a cel miatt viselik!
Kis butak...
Nekem egyebkent bejon kerdezo!
Vegre latok valamit! Foleg egy jo izmos sheggu es formas labu pasibol es ok legalabb nem csadorba bugyolalva sportolnak hogy az elottem negativ kommenteloknek eleget tegyenek!!
L/30
Barátnőmet beindítja. :)
Én is ilyen cuccban sportolok, és nem csak csak a nadrágom feszülős, hanem a felsőim is ugyanilyen feszülős anyagúak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!