Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Több éves kapcsiban ha nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több éves kapcsiban ha nem működik a szex mit kéne tenni?

Figyelt kérdés

Még fiatalok vagyunk (30év körüli). De a páromra úgy tekintek inkább,mint testvér vagy legjobb barát, vagy néha anyáskodunk egymás felett. De a szex engem kicsit taszít, a bensőséges dolgoktól, nyalás, ondó undorodok úgymond. És nem is akarok rajta javítani mert irtozok. Viszont ő az akiben bizok, én meghalna értem.

Egy ilyen kapcsit érdemes feladni egy olyanért akivel jó a szex? Tudom h az is ellaposodik előbb-utóbb. De benne nem vagyok olyan biztos,nem is tudtunk annyira megismerni egymás lelki világát, inkább csak írásban,de az nem olyan. Igen, lefeküdtünk és nagyon jó volt,isteni.

Viszont párom elhagynám, örökre megharagudna,és többé már nem számíthatnák rá. Nem tudom mi ez az érzés,és mitévő legyek. Vagy felejtsem el a másik pasit?

Más is érzett hasonlót,vagy csak én vagyok ennyire szemét?

2016. ápr. 13. 11:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Az ember nem dugja meg a testvérét az anyját meg pláne, bár nyilván vannak olyan kultúrkörök..Szóval, ha ilyen érzelmeid vannak akkor lépj le vagy ezzel isteni szexessel vagy nélküle, de hagyd a párodat olyan kapcsolatra találni, ahol nem a nóziját törölgeti anyuci, mert az egy dolog, hogy megcsaltad, de legalább önző ne legyél.
2016. ápr. 13. 12:11
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A jó szex nagyon fontos egy kapcsolatban.

Én a helyedben elhagynám, hagy élje majd ő is úgy (feltéve boldogan) az életét, hogy az neki is jó legyen.

Személyes véleményem: én azt választanám akivel jó a szex.

2016. ápr. 13. 13:29
 3/7 anonim ***** válasza:
80%

"De a szex engem kicsit taszít, a bensőséges dolgoktól, nyalás, ondó undorodok úgymond."

Nem vele nem jó a szex, hanem veled!!!

2016. ápr. 13. 13:35
 4/7 anonim ***** válasza:
76%
Mással sem lesz jobb. Ha tényleg így gondolkodsz, legjobb ha nem teszed tönkre egy pasi életét sem, és inkább apácának állsz.
2016. ápr. 13. 13:54
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

De a másik pasival gondolom nem éreztél undort, hisz azt írtad, vele isteni jó volt.

De ha ott is éreztél bármi taszítót, akkor más a probléma.

Testnedvek természetes jelenléttel vannak szex közben, mind női, mind férfi részről.

Ez tényleg érdekelne, hogy a másikkal is voltak-e ellenérzéseid.

2016. ápr. 13. 14:03
 6/7 anonim ***** válasza:
84%

Én is csak amiatt írok mert felkeltette a figyelmem, hogy először írtad, hogy undorodsz a nyalástól (WTF???) meg ondótól (nem egyedi) ...aztán írod, hogy a másik pasival milyen isteni a szex.... pedig ott is folyik ám az ondó és biztosan eljátszadozik a mézescsuporral is ;)

Szóval?

2016. ápr. 13. 14:40
 7/7 anonim ***** válasza:
83%

ilyen helyen veszélyes hasonlókat kérdezni, mert nem mindegy ki válaszol rá.

Pl valaki örök-szingli tuti a jó szexet választja, ahogy egy fiatal is.

Én is 30 vagyok, házas, jó pár éve együtt élünk, én megértem a problémádat, de emiatt nagyon nehéz válaszolnom is.

A feleségem a legjobb barátom, közelebb áll hozzám mint bármilyen rokon, egyszerűen már nem lehet úgy rá nézni mint csak egy másik személyre, mert ő része az életemnek. És ezt a szintet ha már eléred akkor a szex is egy teljesen más szintre emelkedik, ami sokszor nem éppen jó. Ami nagyon vonzóvá tudja tenni a szexet, ami feltüzeli a véredet (izgalom, újdonság, egy új test, valami váratlan), azt már lassan el lehet felejtened. Emiatt van az, hogy egy új kapcsolat hirtelen nagyon jó, "isteni", "évek óta nem volt ilyen jó". Nem biztos, hogy egy Casanovát fogtál ki, ez 90%ban az újdonság varázsa. Csak gondolj bele, hogy a mostanival milyen volt az első pár hónap.

Hogy érdemes e elhagyni a párodat? Hát őszintén ezt neked kell eldöntened.

Bevallom, én is gondolkoztam már ezen. Azért hiába, 6-7 év után laposodik minden. Viszont a szépsége, hogy más kapuk megnyílnak, főleg ha mersz újat behozni az életedbe.

Egyik oldalt van egy biztos kapcsolatod ami ahogy látom szinte mindenben jó, kivéve a szex.

Másik oldalt van egy lutri pasi, akinél tudod, hogy most éppen jó vele a szex, de jövőt nem látod.

Én a biztosat választottam. Azért, mert vele tudom, hogy jó lesz az életem, tudom hogy 20 év múlva is ugyanúgy jó lesz, vele gyerekeket is el tudok képzelni és úgy szeret ahogy vagyok.

Plusz felnőtt módjára leültem vele, megbeszéltük a laposodást és kitaláltuk, hogy kipróbálunk új dolgokat. És nagyon sok mindent kipróbáltunk és nagyon jó, hogy kipróbáltuk és most már nem telik el hét, hogy ne okozzunk egymásnak hatalmas orgazmusokat. Régen az új csaj feeling miatt nagyon jó volt, viszont most a párom pontosan tudja mit kell csinálnia, hogy hatalmasat élvezzek. Más...

Felsorolok néhány dolgot amit az évek alatt megtanultam:

- A szex ellaposodik MINDENKIVEL, főleg ha nem újítasz semmit sem

- 30 év felett nagyon nehéz komoly kapcsolatot kialakítani, mert "minden jó parti elkelt"

- 30 év felett már nem alkalmazkodnak az emberek nagyon. Amit kialakítottatok szokásokat az elmúlt évek alatt, azokat fel kell rúgnod, mert új pasi nem fogja csinálni

- minden dolgot amit az újjal csinálsz a régihez fogod hasonlítani

- elvált ismerősöm szavait idézve: "Soha senki nem lesz olyan jó, mint az első, kivéve ha ivott vagy vert"

Tedd fel magadnak a kérdést:

- Vele vagy magammal nem vagyok megelégedve?

- Leültem és alaposan átbeszéltem vele, hogy mi bánt?

- Kipróbáltam bármi újat az elmúlt 1 évben?

- Mi az ami nagyon beindít és még nem próbáltuk ki?

- El tudom vele képzelni az életemet és az tetszik így?

- Ha nekem kellene megtenni az első lépést, hogy jobb legyen, mi lenne az?

(nekem van egy picit olyan érzésem, hogy te magaddal nem vagy megelégedve és szenvedni akarsz, rosszat akarsz magadnak, bűnhődni akarsz, mert "nem érdemled meg a jó pasit" és keresed a "rossz/tabu" kalandot)

2016. ápr. 13. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!