Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Be merjek vállalni egy kapcsolatot egy 7 évvel idősebb fiúval szűzként?
A fiú 25 én pedig 18 leszek. Nagyon szimpatikus meg minden, de nekem ő lenne az első ilyen komoly kapcsolatom. Randizgatunk megvolt az első csók is. Csak félek hogy az ő igényeit nem bírnám kielégíteni kezdőként, tudom hogy segít meg minden de akkor is csak másabbak az igényei. Meg még azt se tudja, hogy nem voltam pasival és nem egyből szeretném néhány hónapot tuti szeretnék várni. Ez mennyire szokás így 20 fölött?
Szerintetek működhetne?
Akár saját tapasztalatokat is írhattok :)
18/L
ha tisztelem a partnerem akkor tudok megálljt parancsolni a kanosságomnak !!!
és kommunikációóóóóóó!!!!!
28F
Ha tudja, hogy szűz vagy ezzel együtt szeret és ezzel együtt akar, és feltételezem tisztában van azzal is, hogy ez mivel jár. Ha feltételezzük, hogy egy normális szexuális kultúrával rendelkező srácról van szó.
De nekem nem lenne ezzel problémám, pedig 34 vagyok.
Röviden működhet, de azért alkalomadtán add a tudtára, hogy még szűz vagy. Mivel még az elején vagytok randizgattok ráérsz, de ne húzd sokáig. Ilyesminek ugyan nem lenne szabad befolyásolni egy kapcsolatot, de azért őszintén szólva nem is egy lényegtelen információ, mert a kapcsolat alakítása is függhet tőle.
Pl. ha te még nem vagy kész ő meg már nyomulna és nem érti miért nem történik semmi, azt félreértheti. HA tudja, más a helyzet.
nyilván szoktatok beszélgetni is, nem csak csókolózni. nem kell rögtön a közepébe vágni, de amikor úgy érzed, hogy témába vág, akkor mondd el neki, hogy még szűz vagy és egyelőre várni akarsz vele. beszéljétek meg, hogy ő hogy viszonyul ehhez. ha tényleg szeret, akkor szerintem nem fog belőle nagy ügyet csinálni és ha nem is mindig boldogan, de várni fog, míg készen állsz. ha nem érti meg a dolgot, vagy esetleg kifejezetten nem akar szűz lánnyal kezdeni, akkor meg úgyse te vagy neki fontos, hanem csak a szex érdekli.
attól ne tarts, hogy nem vagy olyan tapasztalt, mint ő, mert egyrészt mindenki volt szűz és mindenki csak utána jött bele a dolgokba, vagyis tanulható a dolog. másrészt meg az sem feltétlenül biztos, hogy csak mert idősebb, ő annyival tapasztaltabb is. neki is lehetett kevés kapcsoalta, sőt azok sem biztos, hogy mind jók voltak, sőt az is könnyen lehet, hogy ő sokkal rosszabb lesz az ágyban, mint te. viszont azt általában jobb nem firtatni, hogy a párod életében hányan voltak előtted, mert csak felesleges frusztrációt okoz, ami nem használ a kapcsolatnak. egymással foglalkozzatok és beszéljétek meg egymással a saját igényeiteket, vágyaitokat, hogy a lehető legjobbat hozzátok ki magatokból és egymásból, a többi nem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!