Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után jobb, ha elfelejtem, igaz?
Januárban összejöttem egy sráccal, nem párkapcsolat, csak amolyan barátság extrákkal. Vacsi, mozi, séta, 4. randi után szex.. Hetente találkoztunk, naponta beszéltünk, amikor nem találkoztunk. Márciusban viszont kb. 3 hétig nem találkoztunk, aztán 1,5 héttel ezelőtt megint együtt voltunk, azóta viszont se híre, se hamva, semmi, csak így egyik napról a másikra.
Mi történhetett, férfiak miért csináljátok ezt? Már nem érdeklem?
Nincs családja, barátnője sem. Arra tudok gondolni, hogy talált valaki mást helyettem, nem probléma, mert erről is beszéltünk, mondtam, hogy szóljon, szólok én is ha van valaki. De semmi. Azért furcsa, mert nem csak dugópajtások voltunk, együtt mentünk bevásárolni is, fogta a kezem az utcán, csókok.. stb.
Vélemény? Mit gondoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!