Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolom azt, hogy a szex tiltott dolog?
Figyelt kérdés
Nem vagyok vallásos, a szüleim se így neveltek, ők se vallásosak szóval nem emiatt. Nem is mondtak sose olyat hogy ne csináljam (inkább csak így gondolhatják az egyéb nonverbális jelek alapján, de aztán ki tudja...) Mégis miért alakult ki bennem ez a tudat, hogy az olyan dolog amit nem szabad csinálni? Másban is van ilyen? Amúgy szűz vagyok...részben (gondolom) ezért is.2016. ápr. 11. 23:27
21/22 A kérdező kommentje:
Az egész nem derült ki, de ami lényeges az igen csak következtetni kellett volna hozzá. Amúgy nem titok hogy hány éves vagyok, annyira azért nem "öreg", 19 vagyok. De a többségnek akkor is természetes ekkor már. De, jól tud esni, de nem akarom akkor se hogy betegye, általában akkor eszembe se jut.
2016. ápr. 12. 19:16
22/22 anonim válasza:
Következtetni... az agyad azt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!