Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Aki próbált már tojás vibrátor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki próbált már tojás vibrátort vagy a párja az mit tud erről?

Figyelt kérdés

Hol éri el a nagyobb hatását? Barátnőmmel tervezzük hogy egy kicsit kimozdulunk úgy itthonról hogy egy játék is nálunk van. Hova tegyük? Csak a bugyiba a csiklóhoz vagy a hüvelybe? Hol ér el nagyobb hatást?

Előre is köszi a válaszokat!

(23/F , 20/L)

2016. ápr. 11. 12:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
mi bugyiba tettük a a csiklóhoz! nagyon kellemeset élvezett tőle kedvesem. (igaz, akkor ült éppen, és jobban hozzányomódott. de ki fogjuk próbálni punciban is :-)
2016. ápr. 11. 12:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

ha séta lesz akkor csak hüvelybe

a bugyiból kieshet ha csak nincs még egy nadrág is rajta bár ez sem garantálja h nem csúszik el, illetve könnyen elmozdulhat

ha ül vagy csak fekszik akkor jó a csiklóhoz ..

illetve hüvelyben anális szex közben is izgató

2016. ápr. 11. 13:16
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

ketteshez kiegészítés:

nálunk a popsiban szokott rezegni, míg én a puncijában vagyok kedvesemnek :-P

2016. ápr. 11. 13:21
 4/6 anonim ***** válasza:
52%

tojás vibrit nem szabad análba mert ha teljesen felcsúszik és cseszheted ciki orvoshoz menni vele ...

oda olyan kell aki nem tud ...

amatör :-DDD

2016. ápr. 11. 14:41
 5/6 anonim ***** válasza:

kedves 4"

egyrészt igazad van, a vibri becsúszik. ezt jó mindenkiben tudatosítani,

de azért annyira nem vagyunk amatőrök! itt elsősorban, TOJÁS vibriről volt szó. oda is tojásformájú, de VEZETÉKESt használunk,(igaz, ez nem volt benne az előző hozzászólásomban) és az bármennyire is csúszna be, a zsinórnál fogva ki lehet húzni, és még így is óvszerben van :-)

2016. ápr. 11. 19:01
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem vész az el a popsiban. :) Én évek óta rendszeresen használok vezeték nélküli tojásvibrit popsiban, prosztata izgatásra, és még egyszer sem kellett keresni magamban. :) Pedig nem csak öt percig szokott bent lenni, hanem előfordul hogy egész nap is. :) És ennek már kihúzója sincs, mert leszedtem róla, mivel csak útban volt mindig.
2016. máj. 21. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!