Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szex nagyon kövér férfival,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex nagyon kövér férfival, próbálta már valaki?

Figyelt kérdés
Nem tudom miért, de mostanában egyre többet fantáziálok arról, hogy egy nagyon kövér férfi rámmászik és jól megdolgoz. Volt már valakinek hasonló fantáziája/élménye? Szívesen meghallgatnám őket, eléggé kínos :S 22/L
2016. ápr. 9. 00:53
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, igazatok lehet, elég ha fantázia szintjén marad a dolog :S
2016. ápr. 9. 18:04
 12/17 anonim válasza:
Ne búsulj, próbálkozni szabad, keress a neten nagyon kövér férfiakat irj nekik hogy elégitsenek ki, hátha lesz szerencséd
2016. ápr. 9. 18:10
 13/17 anonim ***** válasza:
Egy probat meger, orulni fognak neked, probald ki, egyszer elsz. :) mondanam h velem de annyit nem er egy punci se h felszedjek 30 kg-t miatta :D
2016. ápr. 9. 23:05
 14/17 anonim ***** válasza:
40%
Kérdező te kicsit beteg vagy ugye tudod? 96kg-os párom úgy liheg felettem mint egy nápolyi masztiff,ha rám feküdne teljes testsúllyal kb meghalnék -na nem az élvezettől. Kutya pózban egy ilyen férfinak először fel kell hejtogatni a háját,hogy megtaláld azt a kis hömbi-lömbit.Szóval...
2016. ápr. 26. 01:06
 15/17 A kérdező kommentje:
De valamiért csak együtt vagytok...
2016. ápr. 26. 01:07
 16/17 anonim ***** válasza:
57%

Jah, a pénzéért.

Én 94/170 vagyok. A háj után majdnem 15cm maradt. Nem sokat bírok, hamar elfáradok.

Szerintem sem nagy élmény ez a nőknek. Ráérsz megtudni, ha esetleg megöregszel valaki mellett. Csak tarts is ki mellette.

2016. ápr. 26. 08:15
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nőn még csak elmegy némi felesleges kiló,mert hàt a nő jó úgy is,ha kissé puha,pàrnàs.Na de egy lötyögő,puha,pàrnàs testű férfi?!Bocsi de nem vagy rosszul a gondolattól? Elképzelem ahogy egy ilyen hústorony ràmmàszik lomhàn és elfog egy klausztrofóbiàs pànikérzés:mintha egy alagút omlana ràm,ahogy a kövér pasi màzsàs súlyàval szétterül fölöttem.
2018. jan. 17. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!