Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha nőként csak felül szeretnék lenni, mert a mell műtétem óta zavar hogy ha alul vagyok akkor kicsit természetes ellenesen merevek maradnak?
Azért csináltattad meg, hogy jó legyen, aztán kiderült, hogy így se jó.
Hát ezt jól megszívtad...
Összességében jobb de vannak hátrányai...
Viszont a párkeresésben most nagyon sok önbizalmat adnak szóval megérte mindenképpen.
Ezt nem tagadom, de a szilikoncici nálam max. figyelemfelkeltő. A mellméret sokunknál nem mérvadó, sőt sokan szeretik a kis helyes ciciket, köztük én is.
Én mondjuk biztos nem hajtanálak el a szilikon miatt, ha egyébként szimpatikus lennél. De van akinél ez kizáró ok lenne simán.
Igen, a felszínesek csak a külsőt nézik.
Hidd el, hogy akármilyen nagy a melled, de ha egy értelmes mondat nem hagyja el a szádat, akkor nem fogod őket érdekelni párkapcsolati szempontból.
Nem tudod kikerülni az intelligencia szükségességét.
Az én párom szóba sem állt volna velem ha egy szép, de ostoba lányt látott volna bennem, aki nem lát semmit reálisan és olyan sötét mint a téli éjszaka.
Egyébként tudod, hogy milyen ciki az egy pasinak, ha ott vagy mellette közösségben de semmihez sem tudsz hozzászólni?
Az egyik legégőbb dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!