Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátom visszautasított...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom visszautasított (szex) egy rossz emlék miatt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Vele veszítettem el a szüzességemet néhány hete. Az első három alkalom amolyan "szokás" volt, tehát semmi különös számomra, próbáltam hozzászokni. A harmadik alkalommal azt állította közben, hogy szorítja a gumi és ahogy kihúzta, kb 1 perccel később le is lankadt neki. Megmondtam, hogy ezzel semmi gond, az előző márka bevált, majd használjuk azt, ne idegeskedjen, inkább feküdjünk le aludni. A negyedik alkalommal viszont akartam. Akkor már tényleg akartam őt, biztos voltam benne, hogy tökéletes lenne az egész. Az volt a különbség negyedjére, hogy nem úgymond bevezetés lett volna, hanem tényleg akartam. Teljesen felhúzott, bementünk a házba, rajtam feküdt, aztán hosszú percek elteltével sem történt változás és láttam, hogy van valami. Egyszer csak nem ment neki. Azt mondta, eszébe jutott az a dolog. Én teljesen megalázva éreztem magam, nem bírtam tőle az ilyen szintű visszautasítást. Negyed órán keresztül húzott, hogy akar, aztán egyszer csak befagy és hopp, nem megy. Azóta félek közeledni hozzá, mindig az jár a fejemben, hogy megint visszautasít és azt nem bírnám elviselni. Már megbeszéltem vele, nagyon bántja az egész, de ettől nekem nem lesz jobb, továbbra sem tudok úgy állni hozzá. Mit gondoltok, mit kellene tennem? Ti hogyan állnátok ehhez?

2016. ápr. 6. 22:01
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nekem teljesen mindegy, hogy ki gondolja ezt hisztinek, attól én még tartok attól, hogy újra pofáraesek. Honnan tudhatnám, hogy meddig fog ez járni a fejében és meddig fog nemet mondani rám? Én nem hisztinek tartom, én csak aggódom, hogy többet nem leszünk együtt, mert mindig ettől fog félni.
2016. ápr. 7. 19:10
 12/13 anonim ***** válasza:
De azt ertsd mar meg hogy szerencsetlen csavo nem mondott rad nemet. Annyi neg annyi hozza hasonlo van akiknek ugyanilyen jellegu problemaik vannak az ovszerrel. Ezt kell egyutt megoldani es nem hisztizni a sajat onbizalomhianyod miatt. Szoval beszeljetek rola. Es tudatositsd magadban hogy bizony van amikor hiaba akarja nem lehelodik elet a szerszamba. Ez nem rajtad mulik ha egyszer mar kivan es akar teged. Ez agyban, adott helyzetben stbben dol el. Es ha folytatod ezt a viselkedest azzal csak sikeresen gatakat epitesz szerencsetlennek a fejeben es az eletben nem fog ujra felallni neki rad mert rettegnie kell az esetleges sikertleenseget koveto hiszti miatt is. Nehany hete veszitetted el, meg tanulod kell a dolgokat szoval fogadd el nalad tapasztaltabbak velemenyet. Es igen, nalunk is megesett mar ilyesmi, pedig ott meg ovszer sem volt. Egyszeruen nem allt fel, hat nagy ugy, inkabb elmentunk reggelizni.
2016. ápr. 7. 19:24
 13/13 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a választ. Valóban nem vagyok tapasztalt és az önbizalomhiányra is rátapintottál. Azért veszem az egészet visszautasításnak, mert az eset óta voltunk már együtt, volt már orális is és akkor nem volt ilyen probléma, ezért az egész úgy tűnt, mintha kifogás lenne.
2016. ápr. 9. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!