Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Debrecenben intim masszázst...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Debrecenben intim masszázst hol lehet talalni?

Figyelt kérdés

olyan masszázst keresek aki mindenütt átmozgatja a testem

esetleg én is megmasszirozhatom ha akarja

2016. ápr. 5. 20:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A yoni,lingam masszázst én is próbálnám gyakorolnám,ha lenne olyan csaj akit érdekel és lehet vele.

25f

2016. aug. 21. 13:10
 12/15 anonim ***** válasza:

Ehez gyakorlat kell es tapasztalat , ki kell tapasztalni, meg kell találni egy női testen azokat a pontokat, aerogen zónákat amik örömöt okoznak nekik, nekünk. Pl itt a G pont is.... hason fekszik a lány , párna a hasa alatt, az egyik lába folhuzva, olaj masszazs , punci, háta , cimbjai igy az egyesz testét simogatni nagyon jó élvezetet nyújt. Ez az élmény kimondottan jó hogy kenyeztesuk a gyengébbik nemet, ha el elvezet hátulról meg lehet dugni, kívánni fogja, sőt követelni hogy csináld.

Ennyi.

2018. febr. 11. 14:18
 13/15 anonim ***** válasza:

Hol egy fotó a szóban forgó rokon masszőrödhöz?

Kipróbálom én, és majd itt megírom, milyen volt!

2018. febr. 26. 00:14
 14/15 anonim ***** válasza:
Debrecenben végez ilyet masszőz, persze nem ez a fő profilja. Végez nagyon sokféle masszázst, köztük lingamot is. Nagyon korrekt hölgy, alaposan ismeri a férfetest működését. Egyáltalán nem nevezném "kézi levezetésnek" amit végez, ilyet csak egy szakképzett masször tud.
2019. okt. 17. 19:01
 15/15 anonim ***** válasza:
Hol van? Priviben írd meg legyszives
2021. okt. 20. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!