Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi vesz rá arra pár nőt, hogy előnytelen külsejű férfival mutatkozzon?
Mondjuk mert szereti.
Nekem is volt egy párom aki nem volt a leghejesebb pasik közt és meg mindig a szebb lányok közé tartoztam. Mindenki kérdezgette, hogy miért vagyok vele együtt meg, hogy jobbat is találhatnék.
Csak ők azt nem tudták megérteni, hogy szerettem őt
Szemelyes tapasztalat szerint....a jo szex.(illetve a szexualis kisugarzasa,magabiztossaga)
Mikor eloszor meglattam, nagyon nem jott be. (Pl. Undorodtam a szakalltol, neki kecskeszakalla volt...:D; kopasz volt, ami megintcsak nem volt cseppet sem az esetem)
Aztan elkezdett fuzogetni. Megjobban elastam magamban....:D Nagykepunek tunt es egy igazi k*cs*gnek. Megint talalkoztunk valahol, es elhivott setalni. Kozben nagyon jot beszelgettem vele, okos es ertelmes volt, kozben magabiztos. Rogton megtetszett. Miutan lefekudtunk...hat elengedni nem nagyon akartam.
A problema: mint ahogy eloszor is tunt, egy igazi k*cs*g. Megcsalt.
A masik valasz. A szeretet/szerelem. Ez is tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!