Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk Férfiak hány nővel feküdtetek le beleszámít az órál is és mennyi idősek vagytok?
Figyelt kérdés
Ne nagyzolva de ugy kb mennyi ?(én is férfi vagyok) Mielőtt privátok hada özömlene!:D2016. ápr. 5. 15:44
12/14 anonim válasza:
Még nem feküdtem le csajjal,sajnos.34/F
13/14 anonim válasza:
#3-as vagyok. Volt 5 évem, amikor szaladt nagyon a szekér. Nem vagyok egy casanova, de rossz pasi se, összejött tervem, volt pénz, új kocsi is lassan - hát nem volt gond a csajozás. Ha éppen nem volt siker, akkor mindig volt pénzem elmenni egy fizetőshöz. Ha csak heti egy új csajjal számolok (amit néha jócskán felülmúltam - egyszer 10 egy hét alatt, poénból. Minden nap egy fizetős, plusz barátnő, plusz titkár csaj, plusz dolgozó csaj, aki véletlen jött, egyébként egyel többért fizettem volna, hogy meglegyen a 10). Még így is 250 az alatt az 5 év alatt, és előtte is, meg azóta is voltak, és azóta se oly kevés. Szóval kecskék, birkák nélkül is még elég diszkrét becslés a 200, ha meg még az orálokat is idevenném...hajjjajjjajjj...
14/14 anonim válasza:
Kecske nélkül ~kb.60 bull :)
F40+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!