Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire sok olyan nő van, aki nem regisztrál társkereső oldalra?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 5. 13:17
2/7 anonim válasza:
Ehhez tudni kéne, hogy hány olyan nő van, aki regisztrált, majd kivonni az össz populációból. Saccra olyan hárommilliárd lehet a végeredmény.
3/7 anonim válasza:
Szerintem egyre kevesebb, de én magam még sosem regisztráltam társkereső oldalra.
4/7 anonim válasza:
A nok tobbsege regisztral felnez es ennyi volt :)
5/7 anonim válasza:
Egyszer neztem fel egy hasonlo celra tervezett oldalra de kb. negyed ora alatt ki is abrandultam az ott levokbol..A tarskereso oldalakon levo ferfiak 3/4 csak szexpartnert keres vagy alkalmi partnert,keves olyan van aki tenyleg hosszu ismerkedes,esetleges kapcsolat kereses celjabol lenne ott.
Az alpari levelek,ajanlatok sokasagarol amiket meg kuldenek nem is beszelek.Na meg persze sosem tudhatom 100%ra,hogy kivel is beszelsz valojaban a gep tulso oldalan..Nekem teljesen negativ ez az egesz.
Kovezzetek meg ha akartok de en meg mindig a regi "szokasok" hive vagyok.A szemelyes ismerkedest kedvelem bar mar egyre nehezebb a mai vilagban ezt sajnalattal tapasztalom.
19L
7/7 anonim válasza:
melyik oldalon voltál fenn, ahol alpáriak ennyien voltak? :D azok a csajok a legjobbak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!