Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az izmos pasik jobbak az ágyban?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az izmos pasik jobbak az ágyban?

Figyelt kérdés
Több az energia, keményebben meg tudnak dugni, igaz?

2016. ápr. 5. 01:00
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Több az energia, a szufla, a kitartás ezek pedig szexben nem az utolsók.. :)

De természetesen vannak izmos pasik közt is IQ-lightok, 2percesek és egyéb féle-fajta partnerek. :)

2016. ápr. 5. 09:02
 12/30 anonim ***** válasza:
95%

Ez a kérdés érdekes és szerintem nem is hülye, mint sok más, de néhányan össze-vissza beszéltek.

Az hogy ki mennyire jó az ágyban nem a fizikai teljesítményen múlik a legtöbb esetben, de természetesen befolyásolja. (romantika, odafigyelés, mennyire képes felfűteni a vágyat és tud e igazán d*gni)

Az izmos pasik szebbek, egészségesebbnek tűnnek, kívánatosabbak a nők szemében. Ezt lehet tagadni össze-vissza, csajok sokszor is tagadják, hogy ők inkább a macikat szeretik, de a maciknál nem a testbe, hanem a személybe szeretnek bele VAGY nekik sincs szép testük és jobban érzik magukat egy hasonló kategóriával.

(most általánosan fitt pasikra gondolok, szép testtel, mondjuk egy úszó vagy vízilabdás, őszintén, ki ne irigyelne egy olyan testet?

Az extrémek, mint Schwarzenegger meg Fekete Laci, természetesen más kategóriába tartoznak)

Ami szerintem nagyban befolyásolja a szexet egy ilyen testnél:

- Nagyon szexi csak maga nézni és fogdosni

- Kitartása, energiája sokkal nagyobb mint egy abszolút nem fitt pasasnak

- jobb vérkeringés szóval könnyebben jön második és harmadik menet

- erősebbek és lehet velük extrémebb pózokat csinálni, amibe lehet az átlag belefárad

Amit nem befolyásol:

- romantikát

- csábítást, sármot

- pénisz méretét

- elsülés idejét (mondjuk ezt picit befolyásolja, mert sport által jobban tudja kontrollálni a testét, de egy gyors tüzelő sport miatt nem lesz 2 órás bika, de lehet rá tud húzni néhány extra percet)

Néhányszor elmentem Tae Bo-zni. A tanár olyan átlagos sportos pasi volt, nem mondanád hirtelen, hogy 10+ éve küzdő-sportol, de azért volt rajta izom.

Na egy 1 órás (tényleg aktív) edzést úgy le nyomott, hogy alig izzadt meg (én 5 perc múlva haldokoltam), olyan erővel tudott rúgni, hogy azt hittem leszakad a homokzsák és az 1 óra után lenyomott 50 fekvőt, 100 felülést és nem tudom mennyi guggolást, ez volt a lezárója az edzésnek.

Ezt a sportolót elnézve ne mondja nekem senki, hogy nem tud úgy megd*gni egy nőt, hogy az a nő másnap ne járjon furcsán.

2016. ápr. 5. 09:16
 13/30 anonim ***** válasza:

Az izmos pasik általában egymással dugnak.

Nem bántásból, vagy irigységből, de tényleg nagyon sok köztük a langyulás.

Amúgy meg a teljesítmény az technika kérdése. A vadállati dugás meg ahogy fentebb írták, energia kérdése.

Ha valakiben van elég tartás hogy bírjon egy fél órát és technikás is, akkor az igazi. Egy izomember(többségében) azt gondolja elég az, hogy ő ott van és tömködi mint egy ökör. De úgy általában a többségnek nincs technikája.

Én izmos vagyok, zsírral borított izmos. Nem annyira zsíros, de pont nem szálkás.

évekig fejlesztettem a technikámat, ötvözve a keménységgel elég jó kombót alkot.

2016. ápr. 5. 10:07
 14/30 anonim ***** válasza:
Én vékony vagyok (alkatra), és több lánynak én okoztam először orgazmust. Mondjuk szerencsére a méretem is rendben van.
2016. ápr. 5. 11:56
 15/30 anonim ***** válasza:

ma 10:07

akkor gondolom magadból indulsz ki :D

2016. ápr. 5. 12:07
 16/30 anonim ***** válasza:

12. Igazad van, össze-vissza beszélnek itt. Te magad meg főleg. AZ hogy valakinek tetszik az izmos pasi , igy van, de ugyan annyinak nem tetszik vagy még több az akinek nem tetszik. A szexhez semmi köze az izmoknak.

De ugyan ez van a nőknél is. A kifestett, kinyalt , műcicis, kacsaszájú pláza cicák közel se olyan jók mint egy "átlag" csaj. Sőt , szerintem meg rosszabbak a szexbe. Sőt én konkrétan olvastam arról hogy a testépítőknél nagyon lent van a szex, szinte impotensek.

2016. ápr. 5. 12:10
 17/30 anonim ***** válasza:
Attól függ hogy egy normális sportolóról beszélünk vagy egy ilyen eldurrant szteroidos testépítőről. Az utóbbi általában szed mindenféle illegális, doppinglistás szert vagy csak túladagol dolgokat ami kihat egysmásra is. pl. a libidóra
2016. ápr. 5. 12:31
 18/30 anonim ***** válasza:
A lényeg, hogy az ember fitt és egészséges legyen - és érdekes, de az izmos, sportos pasik között nagyságrendekkel több a fitt és egészséges, mint a hájpacnik között, nem? Persze mindez csak esélyt növel a jó szexre, mert a cerka nem feltétlenül karcol jobban. Ahogy a testépítőknél az állóképesség sem egyértelmű - ők rövid ideig tudnak nagyon erősek lenni. Én vékony-sportos alkat vagyok, 15 éve nem gyúrtam, csak dolgozok, néha futok, túrázok, meg figyelek az étkezésemre, és így kisebb szünetekkel egy 8 órás műszakot még bőven 30 felett is képes vagyok produkálni. Talán nem véletlenül tartják a szikár embereket a legkitartóbbnak... :P
2016. ápr. 5. 12:35
 19/30 anonim ***** válasza:
Egy sportolónak sokkal jobb a vérkeringése, ezért erőteljesebb erekciója van, jobb az állóképessége. Hiába vergődik itt a sok tunya, otthonülő ember ezzel a sok rosszindulatú hülyeséggel, hogy impotensek meg melegek, ez így van.
2016. ápr. 5. 13:18
 20/30 anonim ***** válasza:

Hogy lenne már jobb a sok koxos díszköcsög, aki éjjel űrit puttonyt mint a télapó?

Igaza van a többieknek. Az egészségesek bírják a legtovább. De ez nem azt jelenti, hogy jobbak is

2016. ápr. 5. 15:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!