Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy-ket evvel fiatalabb pasi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy-ket evvel fiatalabb pasi ebben a korban?

Figyelt kérdés

Mi a benyomasotok arrol ha nő idősebb,meg ha nem 10 évekkel is de par evvel nalatok?

Szex milyen volt? 20as korosztaly...

Sajat tapasztalatokat varok, nem elmezeseket, hogy mit szamit par ev kulonbseg a kapcsolatban, mert magamtol is rajottem hogy semmit ...

2016. ápr. 4. 23:09
 1/8 anonim ***** válasza:

Férfiként írok.

17 éves voltam, amikor összejöttem egy 21 éves lánnyal.

Az ágyban tetszettem neki, de mint párkapcsolat, nem jöttünk ki jól, azt mondta még gyerekként gondolkozom. Előtte csak idősebb barátai voltak,szóval van viszonyítási alapja. Igaza is volt, ezt elismerem magamról.Egy darabig elvoltunk egymással, kb. 4 hónapig, de inkább szólt szexről, mint lelki kapcsolatról.

2016. ápr. 4. 23:12
 2/8 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt, tokeletes volt, ment a zold kez!
2016. ápr. 4. 23:15
 3/8 anonim ***** válasza:

tokeletes azert nem volt mert a 20as korosztaly es 17 eves gimisek kozott van kulonbseg :)

Kedves kerdezo nekem tenyleg veletlenul de ugy hozta a sors hogy 4 lanybol akikkel voltam eletemben 4-en idosebbek voltak. Volt 15-19, 18-20, futo kaland 20 evesen - 43 evessel, es 1 eve egsutt vagyok a parommal en nyaron leszek 24 o meg 26 ... egyaltalan nem tunik fel a 2 ev....

osszessegeben szerintem ez egyen fuggo... nem szabad masok elvarasai meg szokasok alapjan eroltetni vagy elfojtani az erzeseinket... :)

attol h par ev kul. van koztunk meg egyezhetnek a szexualis igenyeink, szokasaink.... attol meg lehet kozos hobbink, hasonlo erdeklodesi korunk... tervezhetunk gyerekeket 23 es 33 es evesen is.... :)

2016. ápr. 5. 00:23
 4/8 anonim ***** válasza:
Nő vagyok, 9évvel fiatalabb a pasim. Csodás. Én tanítom, most ért meg a kicsapongások után a technikára. Ő meg hozza a lendületet. A szerelem meg összefogja.
2016. ápr. 5. 02:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Huszonévesen is még él bennünk az hogy idősebbekkel dugjunk. Pár ilyen tyúkot kipróbálunk, de ennyi. Nem több.
2016. ápr. 5. 08:12
 6/8 anonim ***** válasza:

A párommal majdnem 4 év van köztünk az én javamra.

Nyàr végére várjuk a közös gyerekünket.

28/tyúk...

2016. ápr. 5. 10:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Mázlista lehet az olyan srác, akit idősebb nő tanít be.
2016. ápr. 5. 10:57
 8/8 A kérdező kommentje:

Mi meg csak talalkozgatunk de en akaratlanul is ugy erzem (lehet egobol:P) hogy több vagy inkább "jobb" tapasztalataim vannak emberekről is meg szex teren is.. Neki hiába a sok par alkalmas csaj.. De ugy erzem amugy is hogy en irányítók meg egyenlőre ezt az egész dolgot koztunk..

Aztán lehet csak azert erzem igy mert eléggé működik köztünk par dolog... ;) Idővel majd kiderul, vagy nem

2016. ápr. 5. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!