Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedek egy japan fiuval.185 cm magas, ami joval felette van az atlag japan ferfi magassagnak. Ugye az teny, hogy a japan fiuknak kicsi a peniszuk. Szerintetek ha o ennyire magas, esetleg a penisz merete is lehet nagyobb az atlagnal?
inkább alattira.
és hát na .. ahol nem álszent felméréseket csinálnak, szal civilizáltabb nyugati országokban, ott a nők többsége azt mondja h bizony fontos a méret ... de hát figyelj, tudok megoldást. mielőtt nagyon összemelegednétek kérj tőle egy aktfotót, nincs ebben semmi extra, hát mondd h szeretnéd látni mégis kivel ismerkedsz ennyi.
az a tapasztalat hogy a mahas pasiknak kicsi a szerszáma
ráadásul japán is
hát nem tudom
talán fogd mrg neki verd ki egyszer és megtudod mekkora
vagy nyilvános hejen pl próbafülkében cidázd le
1x egy japán csaj nekem ezt megtette jo volt a ruhát összekentük de nem vettem meg
Szerintem sincs osszefugges.
Volt nekem 190 magas pasim, 10 cm -es farokkal,tavaly meg egy szinten 180-185 koruli, abszolut jokepu,sarmos,sportos szeretom, kisujjnyi pettel :))))Na az volt csalodas!
az tényleg nagyon gáz mikor van egy gyönyörű srác aki minden csaj álma, és akkor hops jön a nagy csalódás.
de a srácnak is mennyire ciki lehet... egyszer még ő a menőarc aztán amint lekerül a ruha, eltűnik az arc is, ismerem ezt a típust :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!