Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izgató számotokra a hármasszex? Kipróbálnátok ha lenne rá lehetőségetek?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 3. 21:53
1/11 anonim válasza:
Mi az hogy? 2 fiú 1 lány vagy 2 lány 1 fiú felállásban is. Viszont még nem volt benne részem. 22/f
2/11 anonim válasza:
számomra nagyon izgató! a két fiu egy lány felállást szeretném kiprobálni. 36F
3/11 Dreamer88 válasza:
Nekem volt már benne részem 2 nő 1 pasi (ez voltam én) felállásban.
Ha csak az a fontos, hogy TE jól érezd magad akkor imádni fogod, hogy egyszerre két nő foglalkozik veled.
Ha viszont törődsz a partnereiddel akkor viszont nehéz lesz mindkettőre ugyanúgy odafigyelni.
A saját tapasztalatom alapján azt mondom, hogy jobb 1 partnerrel, de akkor teljes odafigyeléssel a szex.
4/11 anonim válasza:
Minden felállásban izgat persze heteró keretek között a részemről. De részem még nem volt benne. Egyszer majdnem összejött egy párral, de a távolság keresztbe tett. BP környékén könnyebb ilyenre vevőket találni mint vidéken...
25F
5/11 anonim válasza:
2 férfival fogom kipróbálni. 2 nő 1 férfi annyira nem vonz.
6/11 anonim válasza:
2 ffi 1 nő felállásban voltam.
2 nő 1 ffi csak akkor érdekelne ha párom ezt szeretné és nem kéne a lánnyal foglalkoznom :)
7/11 anonim válasza:
Én nem... Szerintem ha valaki jól tud dugni, akkor nem kell neki segítség. Én egyébként is elég önző vagyok ahhoz, hogy ne engedjek mást hozzá nyúlni ahhoz, akit épp én tömök meg.
8/11 anonim válasza:
Engem izgatna ha ketten d.gnánk a páromat!
9/11 anonim válasza:
Pasikent valamiert a 2ffi 1csaj jobban izgat, de persze csak hetero vonalon. Talan a dominancia miatt. Szeretem ha egy not erosebb hatasok ernek es elvezi. De perzse 2 csajjalnis kiprobalnam.
10/11 anonim válasza:
Számomra izgató, de még nem volt benne részem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!