Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önismereti csoport terápia, hatásos?
Önismeretet nem a szexuális kisugárzás miatt kell tanulni.
Az enyémen őszintén eddig csak rontott. Most mát tudom ki vagyok. Csak azt nem, hogy ki akarok lenni.
Érdemes. Majd élvezettel látod, hogy milyen kis dolgokban is tudsz magadnak hazudni.
Aztán ne lepődj meg, ha teljesen más szemmel nézed majd a vallást és a tudományokat. Nagyon korlátolni tudják a nyitott gondolkozást. De ez inkább már csak az önfejlesztés része nem is a csoportterápia.
Ugy sejtem ferfi vagy. (Ha no akkor azert egyszerűbb a dolgod.)
Önismeret ahhoz, kell, hogy jobb legyen a "belso jatekod". A belso jatek az önmagáról kialakított képed összessége plussz az éppen aktuális hangulatod összessége. Fontosnak tartom az onismeretet. De ez csak az egyik pillér, a büdös életben nem fogsz semmilyen eredményt elérni, az önismereti utakkal, ha melle nem teszed be a külsőd fejlesztését. Értsd ez alatt, az oltozkodesed, a hajad, szakallad, tested. Aki le megy terembe magára Pakol 3 kg izmot, mar teli van önbizalommal, s megy csajozni ezerrel. Igen el tudod magaddal hitetni, hogy elfogadod magad ugy ahogy vagy, de ez csak mint mantra lesz ott, valódi érzelem nem lesz mögötte. Viszont, ha a külső megjelenéseden annyit dolgoztál amennyit csak tudsz, azt az állapotot elfogadni sokkal könnyebb lesz, meg ha nem is leszel szépfiú, de ezerszer jobban fogod magad érezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!