Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Önismereti csoport terápia,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önismereti csoport terápia, hatásos?

Figyelt kérdés
Üdv! Az életem az önfejlesztés,önmegismerés stádiumában tart,s ennek egyik része a sexuális kisugárzás javítása, amittudtommal csak önismerettel lehet jó irányba fejleszteni,az érdekelne kinek van ilyen irányú tapasztalata? Valóban olyan hatásos mint állitják,érdemes belefogni?

#önismeret #sex párkapcsolat
2016. ápr. 3. 20:20
 1/9 VirágésBence ***** válasza:
Persze
2016. ápr. 3. 20:22
 2/9 anonim ***** válasza:

Önismeretet nem a szexuális kisugárzás miatt kell tanulni.

Az enyémen őszintén eddig csak rontott. Most mát tudom ki vagyok. Csak azt nem, hogy ki akarok lenni.

2016. ápr. 3. 20:25
 3/9 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:

Érdemes. Majd élvezettel látod, hogy milyen kis dolgokban is tudsz magadnak hazudni.

Aztán ne lepődj meg, ha teljesen más szemmel nézed majd a vallást és a tudományokat. Nagyon korlátolni tudják a nyitott gondolkozást. De ez inkább már csak az önfejlesztés része nem is a csoportterápia.

2016. ápr. 3. 20:27
 4/9 A kérdező kommentje:
Ahhoz hogy pozitív kisugárzásunk legyen fontos tisztában lenni önmagunkal,összhangban úgy is mondhatnám, s a jó kisugárzásba benne van a sexuális vonzerő is ugy gondolom!
2016. ápr. 3. 20:30
 5/9 anonim ***** válasza:
nekem használt a csoportterápia, de menj el pár alkalomra, és látni fogod, hogy bejön-e.
2016. ápr. 3. 20:40
 6/9 anonim ***** válasza:
77%
Az önismereti tréningnek nem igazán az a célja, hogy növelje a szexuális kisugárzásodat, de természetesen ha javul az önismereted, akkor az élet minden területén hatékonyabb lehetsz, így az ismerkedésben is.
2016. ápr. 3. 20:54
 7/9 anonim ***** válasza:
Attól is függ, hogy szakember tartja-e vagy egy nagy kókler. Ezért érdeklődj, nehogy egy álszent majommal találd szembe magadat!
2016. ápr. 3. 21:03
 8/9 A kérdező kommentje:
Borsod megyében,Miskolc térségében ismertek esetleg olyan helyet vagy személyt ahol ilyen tréningeket tartanak?
2016. ápr. 3. 21:28
 9/9 anonim ***** válasza:

Ugy sejtem ferfi vagy. (Ha no akkor azert egyszerűbb a dolgod.)

Önismeret ahhoz, kell, hogy jobb legyen a "belso jatekod". A belso jatek az önmagáról kialakított képed összessége plussz az éppen aktuális hangulatod összessége. Fontosnak tartom az onismeretet. De ez csak az egyik pillér, a büdös életben nem fogsz semmilyen eredményt elérni, az önismereti utakkal, ha melle nem teszed be a külsőd fejlesztését. Értsd ez alatt, az oltozkodesed, a hajad, szakallad, tested. Aki le megy terembe magára Pakol 3 kg izmot, mar teli van önbizalommal, s megy csajozni ezerrel. Igen el tudod magaddal hitetni, hogy elfogadod magad ugy ahogy vagy, de ez csak mint mantra lesz ott, valódi érzelem nem lesz mögötte. Viszont, ha a külső megjelenéseden annyit dolgoztál amennyit csak tudsz, azt az állapotot elfogadni sokkal könnyebb lesz, meg ha nem is leszel szépfiú, de ezerszer jobban fogod magad érezni.

2016. ápr. 3. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!