Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ajanlhato ilyen esetben a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ajanlhato ilyen esetben a Kamagra vagy egyeb potencianovelo?

Figyelt kérdés

19/F

Nincsen semmilyen merevedesi zavarom de amikor uj lany jon az elso alkalomnal mindig izgulok amikor van hogy nem ugy mukodik ahogy kene.Utana mar nincsen gond de erre jo lenne hogy az elso alkalomnal is menjen rendesen ?:)

Magas vernyomas mellett?

nem folyamatosan csak ha jon egy uj lany az elso alkalomnal:)

2016. ápr. 3. 11:37
 1/7 RRR ***** válasza:
magas vérnyomásnál-ssal konzultálj erről egy dokival inkább
2016. ápr. 3. 11:43
 2/7 A kérdező kommentje:

rendben

es a szituaciomhoz ha nem lenne vernyomasgond akkor mehetne?

2016. ápr. 3. 11:46
 3/7 RRR ***** válasza:

gondolom igen

de az a veszély fent állna ,hogy később enélkül már nem menne

ilyen idősen én nem csinálnám

2016. ápr. 3. 11:50
 4/7 anonim ***** válasza:
szerintem ez nem függ össze a vérnyomással. a barátom is ilyen, neki is először nagyon nehezen indul be a dolog. de ő mondta, hogy ez azért van mert nagyon izgul, meg akar felelni hogy mindent jól csináljon stb. nálam is mikor először lefeküdtünk voltak problémái, de mondta is utána hogy ne aggódjak ez nem marad ilyen, csak nagyon izgult. és azóta minden működik rendesen, mert megnyugodott, hogy élvezem vele az együttléteket:)
2016. ápr. 3. 14:24
 5/7 A kérdező kommentje:

utolso:

hat igen de egyejszakasoknal ez a szitu elegge gaz lehet:)

2016. ápr. 3. 15:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Állandó barátnő kell. Akkor nem ciki ha egyszer nem sikerűl. Nekem is volt az hogy olyan zavarba voltam meg annyira akartam hogy két napig nem volt semmi. Aztán meg nyugodtam és bepótoltuk. De ehhez állandó barátnő kell.
2016. ápr. 3. 16:07
 7/7 A kérdező kommentje:

igen volt is semmi baj nemvolt:)

csak nehez talalnk,mind qva:/

2016. ápr. 3. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!