Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gumi nélkül lefeküdtem egy prostival beteg lettem segitenétek?
Figyelt kérdés
Sziasztok HIV fertőzött vagyok mert szexeltem egy prostival gumi nélkül :( annyira szükségem lenne most egy kis biztatásra :( még csak 22 éves vagyok és megfogok halni :/ ha nem is halok meg életem végéig járhatok kezelésre :| mit csináljak? csak budapesten van HIV kezelés?vidéken nincs?folyamatosan be kell majd járnom a 100 km-re lévő fővárosba?2016. ápr. 3. 11:07
21/38 A kérdező kommentje:
úgy történt az egész hogy húgycső fertőzésem lett zöld gennyes anyag jött a húgycsővemből és fájt pisilésnél én azt hittem ez csak a gumi nélküli anál szex mellékhatása és a e-coli baktérium elfertőzte a húgycsővem a tünetek nem akartak múlni utána néztem a neten ott volt hogy ez lehet a kankó gonnorhea nemi betegség tünete is elmentem nemi beteg gondozóba vettem a húgycsővemből mintán vért vettek és vizeletet a kankó gonnorhea betegségem kiderült ott helyben hogy pozitív a vért és a vizeletet tovább küldték laborba hogy megnézék HIV vagyok e .és így derült ki ha nincs a másik kankó nemi betegségem akkor évekig nem derül ki hogy HIV fertőzött vagyok és tovább fertòztem volna másokat.
2016. ápr. 3. 13:05
22/38 anonim válasza:
Szerintem menj el egy ilyen szuresre akar budapesten, vagy berelj ki itt vmi lakast addig mig nem tudod pontosan.. Es ha az vagy akkor is jobb ha iitt vagy bp-n mert konnyebb lenne bejarni, elegge felelotlen voltal h prostival csinaltad gumi nelkul..:/ 17L
23/38 anonim válasza:
Hol laksz, hova jártál prostihoz? Neten találtad vagy utcáról?
25/38 anonim válasza:
De baker arra válaszoljatok amit kérdezett és ne le szóljatok meg okoskodjatok és ha igaz amit írt ti meg itt osszátok a marha nagy eszeteket! Istenem de hülyék vagytok!!
Kérdező neked meg a legjobbakat kivanom!!!:)
26/38 A kérdező kommentje:
köszönöm 25:
hát igen neten találtam de inkább nem mondanám melyik városban a lényeg budapestől 100 km-re lakom ami nyilván agaszt mert nem tudok folyamatosan bejárni igy a kezelésre és amitől még félek hogy mi lesz ha a szüleim meg tudják hogy mi történt :/
2016. ápr. 4. 10:32
27/38 anonim válasza:
Sajnálom, ezt teszik a nők a férfiakkal. Én is ugyanígy vagyok, egy nagy csalódás után már csak qrvázok. 100 kmre lakok kb. én is, elmondhatnád melyik város és melyik oldal, csak hogy véletlenül se kapjam el.
28/38 A kérdező kommentje:
ne agódj már nem találom a profilját
2016. ápr. 4. 10:46
29/38 A kérdező kommentje:
a szolnokon lèvő és közelében lévő prostikat hanyagold remélem ezzel segitetem.
2016. ápr. 4. 10:49
30/38 anonim válasza:
Küldj fényképet a teszt eredményéről, akkor TALÁN hiszek neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!