Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szakítanátok a párotokkal a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanátok a párotokkal a szex miatt?

Figyelt kérdés

Egyszerűen elmondva, nem jó a szex. Már többször áttárgyaltuk, akkor átmenetileg változott a dolog, de hosszútávon nem működik. Párom is belátta, hogy ilyen szempontból nem illünk össze, viszont minden más szempontból igen :(

Ha Ő úgy csinálja, hogy nekem jó legyen, akkor neki nem lesz jó, ha pedig úgy ahogy Ő szeretné akkor nekem nem....

2016. ápr. 2. 23:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Párommal is ez volt, ő romantikus szexre vágyott én vadulásra, utólag kiderült, azért nem akarta sokáig a durva szexet, mert sajnált közben, illetve úgy érezte h bánt engem. Amikor először próbáltuk ki a fojtogatós,kikötözős szexet, furcsálta de élvezte. Azóta ne tudd meg mik vannak! Ettől függetlenül szoktunk szépen szerelmeskedni is, de egyenlő arányban :D. Ne csak beszéljetek róla, csináljátok! 18/l
2016. ápr. 3. 08:28
 12/15 anonim ***** válasza:
Meyshigene. -.-
2016. ápr. 3. 09:04
 13/15 anonim ***** válasza:
65%

Szóval azért dobnád ki, mert nem szereti a durva szexet, te meg igen. És ezt nem tudja neked megadni.

Úúúú basszza meg, ez rohadtul szánalmas..

Ez nem szakítóok, csak te nem vagy normális. Viszont az szakítóok (a párod részéről) ,hogy benned felmerült ez az egész, egy ilyen apróság miatt. A párod jobbat érdemel nálad, megérdemelnéd, ha te lennél lepattintva.

2016. ápr. 3. 10:43
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem se szakítóok. Ezt a kettőt össze lehet egyeztetni, vagy az egyenlő arány vagy a váltogatással. Pl hogy neki is jó legyen kezdjétek gyengéden, a végére "vaduljatok" be vagy fordítva. Minden annak a kérdése, hogy mennyire AKARJÁTOK megtalálni a megoldást. Mert ez nem olyan egetrengető probléma.
2016. ápr. 4. 15:42
 15/15 anonim ***** válasza:

ez szakitó ok. ha nem stimmel mineóden akkor nem maradok vele.

most komolyan azon kelljen filózni sex előtt,hogy kinek legyen jó? ne már.

2016. ápr. 24. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!