Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha nagyon be vagytok indulva, vagy pusztán előjáték gyanánt, van olyan, hogy nyaljátok a partneretek fenekét? Esetleg ujjat/ujjakat is feldugtok neki?
Figyelt kérdés
Szeretném ha a barátnőm valami váratlant húzna szex közben, valami igazán perverzet, például ezt, vagy ha leköpne, vagy ha feldugná magának az ujjait popsijába vagy bármi. Kicsit unom már a sablon szexet. Ti miket szoktatok csinálni, amit perverznek lehet nevezni?2016. ápr. 2. 16:15
1/6 anonim válasza:
A barátnőd prűd. Mi lenen ha elmondanád a vágyaidat neki? Nem fogja kitalálni magától.
Az hogy ujjazza magát popsiban szex közben az nem perverz, nálam gyakori.
A leköpés sem perverz.
Fenék nyalást soha nem csinálnék, én szem szeretem.
Prosztatamasszázst vagy öklözést szeretem, de ez nem perverzió!!
2/6 anonim válasza:
Szívesen nyalnám, ujjaznám, prosztatamasszázs plusz orál. Nem köpnék le senkit, engem ez nem izgat.
3/6 A kérdező kommentje:
Akkor szerinted mi a perverzió? :) Ha az öklözés már nem is számit annak?
Egyébként te adod, vagy te kapod? Popsiba vagy punciba?
2016. ápr. 2. 18:34
4/6 A kérdező kommentje:
2
Csinálnád? Akkor miért nem csinálod?
2016. ápr. 2. 18:35
6/6 anonim válasza:
A perverzió a pisi, kakai, állat.
Amiket írtál az nyitottság kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!