Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek ha több szexre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha több szexre vagyom mint amennyit a páromtol kapok? 24/f

Figyelt kérdés
Nem nagyon szeretném megcsalni, de van hogy egy hétig nincs semmi. Nehéz megallni de "szerencsére" partner sincs hozzá. Bár nem is kerestem eddig. 3-4 szexmentes nap után már nagyon rossz. Orál pedig egyáltalán nincs pedig nagyon vágyom rá.

2016. ápr. 2. 13:38
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Vagy beszelj vele komolyan,vagy ha vegkepp nem passzoltok akkor szakits,de semmikepp ne csald meg
2016. ápr. 2. 13:43
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj meg beszélni vele, de az sem jó, ha úgy tenné, hogy ő nem akarja. Ha fokozatosan nem szoktak egymáshoz, akkor nem illetek össze.
2016. ápr. 2. 13:43
 3/9 A kérdező kommentje:

Lehet igazatok van.

De nagyon szeretjük egymást minden tökéletes, csak több szexet akarok.

2016. ápr. 2. 13:46
 4/9 anonim ***** válasza:

Ha tenyleg nagyon szeretitek egymast,akkor egy ido mulva hajlando lesz mindent megadni neked a szexualis eletetekben ;)

Ha nem valtozik,akkor meg eldontheted,mi a fontosabb: a baratno vagy a szex

2016. ápr. 2. 13:47
 5/9 anonim ***** válasza:
19%
Szard le csald meg,lehet ő is ezt teszi
2016. ápr. 2. 13:54
 6/9 Noren1989 ***** válasza:
57%

Ezt neki is említetted már?

Ha ezek után nincs fejlődés (márh megbeszélitek, h kinek, mi az igénye), akkor lehet keresni egy másik nőt.

26/F

2016. ápr. 3. 10:56
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Hosszú ideig volt egy ilyen kapcsolatom. A lány sok szempontból tökéletes volt, már ha ránéztem, izgalomba jöttem. Sajnos évekig ez a nélkülözés ment, neki hetente csak egyszer jött meg a kedve hozzá. Sokszor említettem neki a problémámat, de nem nagyon értette meg. Nem sikerült változtatni a helyzeten, több év után hagytam ott mert szerettem. (A maszturbálás meg furcsa volt már úgy, hogy egy szép lány fekszik mellettem és meg kell várjam még elalszik.) Azt hiszem hamarabb szét kellett volna válnunk, mindkettőnknek jobb lett volna. Fontos szempont a párválasztásnál ez a kérdés is. Nem lehet elnyomni.Utána ismerkedtem meg a feleségemmel. Nem egy manöken alkat de elképesztően össze vagyunk hangolva és imádom őt. Szvsz. ha nem akarod megbántani hideg váltás, ha kicsit önző vagy meleg váltás.

Ráadásul a korábbi barátnőm is talált párt akinek olyanok az igényei mint neki.

"Everybody lived happily ever after."

2016. ápr. 3. 21:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Velem is ez volt, egy idö után naagy lett a feszültség, belekötöttem mindenbe aztán végül 2 év után szakitottunk. Nem értem miért nem akart több szexet, azt mondta, állandoan csak dugni akarok. Meg orálisan egyáltalán nem akart kielégiteni. Persze hogy én kinyaljam azt akarta, meg baromira jolesett neki. Annélkül meg a szex nem szex. Sőt még nnagyon nem is akart hozzáérni ahogy észrevettem.
2016. ápr. 6. 00:13
 9/9 anonim ***** válasza:

Én 12 évet vesztegettem el így az exem mellett.Te ne tedd!

Hiába szereted ha szenvedsz mellette.

Sajnos nem passzol a vérmérsékletetek.Főleg ha még orálisan sem elégít ki.

F40+

2016. ápr. 6. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!