Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, miért ilyen értetlenek az emberek?
Figyelt kérdés
Több ilyen szexpartner kereső oldalon fennt vagyok kiîrom nagy betűkkel ,hogy melyik megyéből vàrom a jelentkezőket,meg ha máshonnan ìrsz nem kapsz vàlaszt, de ennek ellenére ìrnak olysnok akik 200km odébb laknak vagy 50km-re ,mit gondolnak majd,hogy én utazgatok a kedvükért.
Miért ilyen értetlenek az emberek?
Mit ìrjak ki, hogy végre felfogjàk?
Miért ìrnak ràm mégis?
2016. ápr. 2. 10:03
1/13 A kérdező kommentje:
Nem qva vagyok,csak szexpartnert keresek bocsi.
2016. ápr. 2. 10:07
2/13 anonim válasza:
Mert a nők hülyék. Volt olyan hogy aki írta hogy csak 30 feletti pasikkal ismerkedik, majd velem összejött mikor 24 voltam. Volt olyan aki csak komoly kapcsolatot írt ki, de sikerült megdugni.
3/13 A kérdező kommentje:
És aki férfi és szexpartnert keres azzal mivan? Az is olcsó vagy mi elég hülye felfogâsod van.
2016. ápr. 2. 10:10
5/13 anonim válasza:
Szerintem nem érdekli őket. Ezt én is tapasztaltam, megnézik a képedet és ha tetszel rád írnak. Nem olvasnak el semmit az adatlapodról, mert úgy vannak vele egy próbát megér. Szimplán töröld ezeket a leveleket, úgyis ráír még ezer másik lányra, nem az fog neki feltűnni, hogy pont te nem válaszoltál.
7/13 Bence_ válasza:
Ha oda megy hozzád akkor miért gond, hogy messziről jön?
8/13 A kérdező kommentje:
Hozzàm biztos nem fog jönni egyse
2016. ápr. 2. 11:42
9/13 anonim válasza:
Mert rohadtul nem olvassák el hogy mit írsz oda.
Jó a képed 2 klikk már küldik is.
Naponta többszázat kiküldenek.
10/13 anonim válasza:
Engem meg az baszcsizik fel ha nem ir semmit az adatlapjara a sok csinibaba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!