Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok! Ha leszólít egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ha leszólít egy teljesen normális és átlagos idegen, ti mennyiért vállalnátok be a szexet? Férfiak, ti mennyiért engednétek el a barátnőtöket/feleségetek egy alkalomra?

Figyelt kérdés

Néhányan azt mondják, minden nőnek van egy ára, mindenkinél van az a pénz, amennyiért az alsónemű alá lehet jutni. Talán ez erős túlzás, de lehet benne igazság.

A hivatásosok párezerért, pár 10 ezerért csinálják. Egy átlagos csaj vajon visszautasítana 200ezret? 1 millió Ft-ot? 10 milliót?

2016. ápr. 1. 21:12
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
88%

350 000-ért min simán elvállalnám, a titok hogy úgy kell megélni mint egy jó dolgot, elég nyomi beszéd az amikor azt mondják, h lelki baj meg stb. egyszerűen pozitívan kell megélni és kész :)

L

2016. ápr. 1. 22:28
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem én nem utasìtanàm vissza, a pénz csak pénz. Persze csak gumival. L/25
2016. ápr. 1. 22:37
 13/24 anonim ***** válasza:
92%
Őszintén? Én be lennék tojva, ha ilyesmi történne velem. Semmi esetre se mernék belemenni egy vadidegennel való szexbe, mert eléggé gátlásos vagyok e téren. Csak azzal fekszem le, akiben már megbízom valamennyire.
2016. ápr. 1. 22:55
 14/24 anonim ***** válasza:
70%
Lélegzet vételenként 1 millió
2016. ápr. 1. 23:06
 15/24 anonim ***** válasza:
86%

Öt millió körüli összeg esetén már elgondolkodnék, 10 millióért mehet a menet.

18L

2016. ápr. 1. 23:59
 16/24 anonim ***** válasza:
27%

Semennyiért, nincs az a pénz, mert nem vagyok k*urva.

Na meg én nem tudok valakivel csak úgy lefeküdni. Ismernem kell hozzá, megbíznom benne, ami nyilván egy idegennel abszolút nincs meg.

Kell érzelem, anélkül szintén nem megy. Nekem legalábbis, szóval ezen a téren zárkózottabb vagyok, vagy gatlalasosabb, nevezze ki, ahogy akarja.

Arról nem beszélve, hogy utána egy olcsó rongynak érezném magam és tükörbe se bírnék nézni..

22L

2016. ápr. 2. 01:03
 17/24 anonim ***** válasza:
93%
10 millióért belemennék :)
2016. ápr. 2. 07:17
 18/24 anonim ***** válasza:
0%

No, mint a valaszokbol latszik, ar/ertek aranyban erosen tulhajazott. Egesz egyszeruen a kereslet kinalat gorbe nem metszi egymast. Mert ki az a marha, aki kifizetne milliot, vagy tizmilliot egy atlagos csajert, mikor 20/30ezer korulert mar bombazokat is megdughat ?

Nem eri meg. Mellesleg mar igy is igencsak tul van arazva a pna.

Forditva, egy atlagos csaj nem fog belemenni annyiert mint amennyit egy szakmabeli elker.

2016. ápr. 4. 12:57
 19/24 anonim válasza:
89%
1 milliótól fölfelé már elgondolkodnék. Bár lenne olyan szerencsém, h egy ilyen ajánlattal leszólítsanak :D 20/n
2016. ápr. 4. 13:47
 20/24 anonim ***** válasza:
64%

Az a véleményem, hogy ez elvi kérdés, nem összeg. Aki elgondolkodik, hogy mi lenne az az összeg, amiért elmenne valakivel, az kur*va. Függetlenül attól, hogy milyen árkategóriába sorolja magát. Gusztustalannak tartom ezt a fajta igénytelenséget, hogy pénzért bármit. Remélem az igenesek tisztában vannak vele, hogy aki fizet a szexért az azért fizet, mert nőt másképp nem kap. Értsd: igénytelen vagy mosdatlan vagy ronda vagy keményen perverz vagy mikropéniszű. Ha ő fizet akkor ott teljesíteni kell. Tetszik vagy nem. Normális, átlagos férfi nem fizet a szexért, mert kap nőt ingyen is.

Részvétem ezeknek a nőknek a párjainak. Gondolom nem tudják valójában ki van mellettük.

A kérdező kérdésére csak egy válasz lehet: Semmi pénzért, mert nem vagyok megvehető!

2016. ápr. 4. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!