Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Volt már olyan hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Volt már olyan hogy szomorúak voltatok és egy fiú megvigasztalt titeket, de végül szex lett bellőle?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 1. 15:43
 1/8 anonim ***** válasza:
63%
Férfi vagyok és volt ilyen.
2016. ápr. 1. 15:44
 2/8 anonim ***** válasza:
63%
Volt, de eleve tudtuk, nem volt meglepi. :) Hiszen a szex a legjobb vigasz.
2016. ápr. 1. 15:56
 3/8 anonim ***** válasza:
63%
Igen volt:)
2016. ápr. 1. 16:02
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem volt.:D
2016. ápr. 1. 16:10
 5/8 anonim válasza:
Nalam volt ilyen amikor szakitott vwlem a baratom es a legjobb fiu baratom megvigasztalt...
2016. ápr. 1. 16:30
 6/8 anonim ***** válasza:
ez általában mindig így van
2016. ápr. 1. 16:58
 7/8 anonim ***** válasza:
53%

Sajnos volt

Jónak jó volt, én csak a srácban csalódtam. Kihasználta a helyzetet. Utólag visszagondolva jobban esett volna egy hosszabb beszélgetés

2016. ápr. 1. 17:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Utolag visszagondolva lehet, hogy neki is jobban esett volna egy hosszabb beszelgetes, de mar mindegy...:)
2016. ápr. 2. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!