Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tudnám megnyugtatni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám megnyugtatni a szűz fiúmat?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy 18 éves lány vagyok, a barátom pedig 20 éves, és még szűz. Engem ez egyáltalán nem zavar, nem hiszem, hogy ebből ügyet kéne csinálni. Én már nem vagyok szűz, de még sosem voltam szűz fiúval, és a barátom úgy tűnik nagyon izgul az első alkalom miatt, hogy mi hogyan lesz, nehogy korán elsüljön, meg egyebek. Mondtam neki, hogy ne aggódjon, mert ha korán elélvezne, vagy bármi, akkor se csinálnék belőle ügyet. Bárkivel megesik az ilyesmi, de egyáltalán nem biztos, hogy ez fog történni. Tudnátok adni valami tippet, hogy meg tudjam nyugtatni, és el tudjon lazulni? Bevallom, hogy barátnőktől nem szívesen kérnék tanácsot, mert semmi közük sincs ahhoz, hogy a jelenlegi pasim még szűz, és nem szeretném kibeszélni a barátomat a háta mögött ismerősökkel.

2016. ápr. 1. 13:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hat ja, először pettinggel kéne kezdeni! Na meg némi alkohol is segíthet!
2016. ápr. 1. 15:16
 12/12 anonim ***** válasza:

"mert ha korán elélvezne, vagy bármi, akkor se csinálnék belőle ügyet."

Persze, hogy nem.

2016. ápr. 1. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!