Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Érettebb nők vágynak a fiatala...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érettebb nők vágynak a fiatalabb fiúkra?

Figyelt kérdés

Szerintetek vannak olyan érettebb hölgyek, akik vágynak a fiatalabb fiúkra?

Ha igen miért vonzódnak a tapasztalatlanabb fiatalokra, mint a korukbeli tapasztaltabbakra?

Ilyen nőket hol lehet találni?

21/F

2016. ápr. 1. 12:47
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
És a társkeresőkön hogy kell kialakítani a szexkapcsolatot olyan nőkkel akik komoly partnert keresnek vagy ismerkedni vannak ott?
2016. ápr. 1. 14:09
 12/22 anonim ***** válasza:

Lehet találni, veszíteni valód nincs nagyon ebben a helyzetben, szerintem a nők azt díjazzák ha tökös vagy, de ha túl tolakodó azt utalják

Én is így lettem szexkapcsolatban egy 36 éves nővel

21F

2016. ápr. 1. 14:25
 13/22 A kérdező kommentje:

Melyik társkeresőn érdemes próbálkozni?

Én eddig az eropolist próbáltam kevés sikerrel.

2016. ápr. 2. 01:05
 14/22 anonim ***** válasza:

3:

Internetes társkeresőkön. Valamint az utcán/boltban/buszon/stb megszólítasz neked tetsző, ismeretlen, idősebb nőket. Ennyi.

4:

Kérlek mondd el a 100-ból 1-es kivételt.

Tudod nekem is van 2 jó barátom is, akik már a 20-as éveik elején szexeltek idősebb nőkkel, 35-50 körüliekkel. Mindketten elég kisportolt, izmos, jó testűek voltak már akkor is, az egyik még jóképű is emellé.

Ráadásul mondom hogy számít a korod. Szerinted aki lefekszik veled 23 évesen 42 éves nő, az lefeküdne egy 14 éves fiúval is, mert neki nem számít a kor? Dehogynem! Csak a 42 éves szeretőd fejében a 23 év még elfogadható, de van egy tippem hogy a 14 már nem.

Én azt vettem észre, hogy kevés érett nő van aki elfogadja a 25 alatti srácokat fejben partnernek, de sokkal több van, aki lehet a 25 év alatti nem fogadja el, de a 25-30 körülit már igen. Ezt mondtam.

11: Hazudni kell nekik.

2016. ápr. 2. 10:56
 15/22 anonim ***** válasza:

13:

csajok es pasik .hu

2016. ápr. 2. 10:57
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha szétnézel ezen az oldalon, láthatod, hogy itt is rengeteg fiatal fiú ácsingózik a korosodó hölgyekre. Tudják ezt ők is, és emelik is az "árat". Már nem elég a fiatalság, jól is kell kinézni, és nem árt az sem, ha tudsz beszélni a nyelvükön.
2016. ápr. 2. 13:07
 17/22 anonim ***** válasza:

14-es Miért is kell hazudni nekünk??

Sz,tem meg pont az őszinteség ami célravezető,nálam legalábbis..Nem kell kamu.tisztázni kell kinek mi az igénye...

És többnyire a társkereső oldalakon ki is lehet írni mindent őszintén..Szex kell vagy társ..? ennyi...

2016. ápr. 5. 14:23
 18/22 anonim ***** válasza:

17:

Mert sok szép nő van, akivel nem dugtam volna az életben, ha őszintén megmondom nekik, hogy engem csak szex érdekel velük

2016. ápr. 5. 15:02
 19/22 anonim ***** válasza:

Köszi a választ,de továbbra sem értek egyet veled :)

Én meg pont,hogy azt értékelem mert őszinte lenni :))

Vagy mert nekem is csak arra kellett,,kell. :)

2016. ápr. 5. 15:22
 20/22 aperitif ***** válasza:
100%

Körül is röhögném magam, ha egy 10-15 évvel fiatalabb fiúka, akitől semmi mást nem akarok, csak egy kiadós szexet, szerelem, meg örök boldogság, netán házasság ígéretével akarna levenni a lábamról.

Vagy mégis mit szoktál hazudni a tőled idősebb nőknek?

2016. ápr. 5. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!