Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érettebb nők vágynak a fiatalabb fiúkra?
Szerintetek vannak olyan érettebb hölgyek, akik vágynak a fiatalabb fiúkra?
Ha igen miért vonzódnak a tapasztalatlanabb fiatalokra, mint a korukbeli tapasztaltabbakra?
Ilyen nőket hol lehet találni?
21/F
Lehet találni, veszíteni valód nincs nagyon ebben a helyzetben, szerintem a nők azt díjazzák ha tökös vagy, de ha túl tolakodó azt utalják
Én is így lettem szexkapcsolatban egy 36 éves nővel
21F
Melyik társkeresőn érdemes próbálkozni?
Én eddig az eropolist próbáltam kevés sikerrel.
3:
Internetes társkeresőkön. Valamint az utcán/boltban/buszon/stb megszólítasz neked tetsző, ismeretlen, idősebb nőket. Ennyi.
4:
Kérlek mondd el a 100-ból 1-es kivételt.
Tudod nekem is van 2 jó barátom is, akik már a 20-as éveik elején szexeltek idősebb nőkkel, 35-50 körüliekkel. Mindketten elég kisportolt, izmos, jó testűek voltak már akkor is, az egyik még jóképű is emellé.
Ráadásul mondom hogy számít a korod. Szerinted aki lefekszik veled 23 évesen 42 éves nő, az lefeküdne egy 14 éves fiúval is, mert neki nem számít a kor? Dehogynem! Csak a 42 éves szeretőd fejében a 23 év még elfogadható, de van egy tippem hogy a 14 már nem.
Én azt vettem észre, hogy kevés érett nő van aki elfogadja a 25 alatti srácokat fejben partnernek, de sokkal több van, aki lehet a 25 év alatti nem fogadja el, de a 25-30 körülit már igen. Ezt mondtam.
11: Hazudni kell nekik.
14-es Miért is kell hazudni nekünk??
Sz,tem meg pont az őszinteség ami célravezető,nálam legalábbis..Nem kell kamu.tisztázni kell kinek mi az igénye...
És többnyire a társkereső oldalakon ki is lehet írni mindent őszintén..Szex kell vagy társ..? ennyi...
17:
Mert sok szép nő van, akivel nem dugtam volna az életben, ha őszintén megmondom nekik, hogy engem csak szex érdekel velük
Köszi a választ,de továbbra sem értek egyet veled :)
Én meg pont,hogy azt értékelem mert őszinte lenni :))
Vagy mert nekem is csak arra kellett,,kell. :)
Körül is röhögném magam, ha egy 10-15 évvel fiatalabb fiúka, akitől semmi mást nem akarok, csak egy kiadós szexet, szerelem, meg örök boldogság, netán házasság ígéretével akarna levenni a lábamról.
Vagy mégis mit szoktál hazudni a tőled idősebb nőknek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!