Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nap 2x ujjazom magam 4ujjal vagy 5 -el miert nincs orgazmusom?
Nem lehet hogy egyszeruen tobbre vagysz?
Mar mint nem tobb ujra hanem jobban esne ha mas csinalna neked?
Mert a nők többsége nem képes a hüvelyi orgazmusra.
Izgasd a csiklód pl.
Vagy tanuld meg, hol a g-pontod, magyarán hol a legélvezetesebb, ahol a hüvelyed dörzsölöd.
Szerintem nincs nő, aki attól elélvez, hogy izgalmi állapot nélkül valamit huzogatnak ki-be.
Az se, aki egyébként el tud.
30/n
Kedves Kérdező!
Ne tág akarj lenni, hanem szűk, Minél szűkebb vagy, annál élvezetesebb mindkét fél számára.
Másrészt ahogy írták már előttem, a csiklódat izgasd.
Csak azt nem értem, hogy miért csinálsz minden nap valami olyasmit, ami nem jó neked, vagy nem élvezed? Ezt az időt miért nem arra fordítod inkább, hogy felfedezd, kitapasztald a tested? Ne olyat csinálj, naponta kétszer, amiről tudod, hogy nem jó, hanem tapasztald meg, hogy mi a jó neked!
Amúgy azt sem értem, hogy miért jó az, ha minél tágabb a hüvelyed. Ugye nem kamu a kérdés?!
Mostakkor a pasid egy kafferbivaly, és csak miatta csinálod? Am, ahogy fentebb írták: ritka a hüvelyi orgazmus. Kevesebb ujjal miért nem jobb?
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!