Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/26 anonim válasza:
Az előjáték során teljes mértékben. De amint "a tettek mezejére lépünk", rábízom magam. Persze passzív ettől még nem leszek. A "tegyél velem, amit akarsz" hozzáállásnál jellemzőbb rám a "megteszem, amit akarsz", hagyományosabb kereteken belül (azaz attól még, hogy sub vagyok, nem vagyok automatikusan BDSM fan is). :D
23/26 anonim válasza:
Micsoda? Itt kérdezősködsz, b...ki, vacsora meg sehol? Ó, hogy nem szégyelled a pofádat!
24/26 anonim válasza:
Bennem megvan, eléggé.
Még a saját kínzásom is szeretem irányítani...
Nem kérek privát üzeneteket!
25/26 anonim válasza:
Bennem van én csak erre vágyom, hogy valaki felett dominálhassak. Próbálkoztam subsággal is, de a dom akivel voltam 6 hónap múlva közölte hogy nem vagyok szubnak való, ahhoz túl erős a személyiségem. És biztos benne hogy pár év és dominaként fog hallani rólam. Háááát :D Én inkább kilépnék ebből a világból egy időre. Csalódtam.
Tényleg egy dom pasit akartam, erre kaptam egy kis érzelgős nyámnyilát. :DD
19 l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!