Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, mennyire van bennetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mennyire van bennetek a domináns hajlam?

Figyelt kérdés

2016. márc. 31. 14:16
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
Az előjáték során teljes mértékben. De amint "a tettek mezejére lépünk", rábízom magam. Persze passzív ettől még nem leszek. A "tegyél velem, amit akarsz" hozzáállásnál jellemzőbb rám a "megteszem, amit akarsz", hagyományosabb kereteken belül (azaz attól még, hogy sub vagyok, nem vagyok automatikusan BDSM fan is). :D
2016. jún. 30. 17:16
 22/26 anonim ***** válasza:
semenyire
2016. nov. 30. 14:20
 23/26 anonim ***** válasza:
50%
Micsoda? Itt kérdezősködsz, b...ki, vacsora meg sehol? Ó, hogy nem szégyelled a pofádat!
2017. jan. 5. 21:49
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Bennem megvan, eléggé.

Még a saját kínzásom is szeretem irányítani...

Nem kérek privát üzeneteket!

2017. máj. 14. 20:30
 25/26 anonim ***** válasza:

Bennem van én csak erre vágyom, hogy valaki felett dominálhassak. Próbálkoztam subsággal is, de a dom akivel voltam 6 hónap múlva közölte hogy nem vagyok szubnak való, ahhoz túl erős a személyiségem. És biztos benne hogy pár év és dominaként fog hallani rólam. Háááát :D Én inkább kilépnék ebből a világból egy időre. Csalódtam.

Tényleg egy dom pasit akartam, erre kaptam egy kis érzelgős nyámnyilát. :DD

19 l

2017. júl. 23. 11:15
 26/26 anonim ***** válasza:
Van.
2017. aug. 5. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!